incubator-esme-dev mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From Richard Hirsch <hirsch.d...@gmail.com>
Subject Re: Hudson build is still unstable: ESME » Apache Enterprise Social Messaging Experiment (ESME) #271
Date Wed, 30 Jun 2010 19:28:24 GMT
On Wed, Jun 30, 2010 at 6:04 PM, Ethan Jewett <esjewett@gmail.com> wrote:
> I'm looking into this. I think it's actually an earlier test that
> fails quietly, resulting in a problem with the test that Dick
> mentions. I'm slowly slowly getting back into the swing of things, in
> between visa and insurance applications. Northern Germany is beautiful
> right now though :-)

@Ethan: where exactly are you in N. Germany?

>
> Ethan
>
> On Tue, Jun 29, 2010 at 3:51 PM, Anne Kathrine Petterøe
> <yojibee@gmail.com> wrote:
>> Maybe it would be easier to try to change the test for now?
>>
>> /Anne
>>
>>
>> On 29. juni 2010, at 14.37, Richard Hirsch wrote:
>>
>>> This appears to be the error message:
>>>
>>> INFO - Service request (POST) /api2/user/messages took 117 Milliseconds
>>> :126:436: expected closing tag of li
>>>
>>>
>>>
>>>
>>>
>>>
>>>         ^
>>> :126:436: expected closing tag of li
>>>
>>>
>>>
>>>
>>>
>>>
>>>         ^
>>>
>>>
>>> On Tue, Jun 29, 2010 at 2:36 PM, Richard Hirsch <hirsch.dick@gmail.com>
wrote:
>>>> I fixed the Hudson configuration so that it runs again.  We still have
>>>> one test failure:
>>>>
>>>> Failed tests:
>>>>  API2 should /pools/POOLID/messages?history=10 GET with tag restrictions
>>>>
>>>> Should we change the test - I'm assuming we get a timeout.
>>>>
>>>> D.
>>>>
>>>> On Tue, Jun 29, 2010 at 2:33 PM, Apache Hudson Server
>>>> <hudson@hudson.zones.apache.org> wrote:
>>>>>
>>>>> See <http://hudson.zones.apache.org/hudson/job/ESME/org.apache.esme$esme-server/271/>
>>>>>
>>>>>
>>>>
>>
>>
>

Mime
View raw message