incubator-esme-dev mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From Ethan Jewett <esjew...@gmail.com>
Subject Re: Can we close ESME-175?
Date Mon, 05 Apr 2010 16:24:57 GMT
As Dick mentioned, I did edit the mail timeline template to force
messages to wrap. You may want to try reverting my change to that
template file to see if it starts working.

Ethan

On Mon, Apr 5, 2010 at 11:36 AM, Anne Kathrine Petterøe
<yojibee@gmail.com> wrote:
> It works in FF and I can't remember last time I saw it working in IE.
> I see it in both the public and my timeline.
>
>
> On 5. apr. 2010, at 17.33, Richard Hirsch wrote:
>
>> Hope it wasn't the shift in the message.html file to "divs" away from
>> <table> elements.
>>
>> D.
>>
>> On Mon, Apr 5, 2010 at 4:35 PM, Anne Kathrine Petterøe <yojibee@gmail.com>wrote:
>>
>>> Already tried that, and it didn't to the trick for me.
>>>
>>>
>>> On 5. apr. 2010, at 16.31, Sig Rinde wrote:
>>>
>>>> Browser cache... hint hint?
>>>>
>>>>
>>>> On 5 April 2010 15:26, Anne Kathrine Petterøe <yojibee@gmail.com>
wrote:
>>>>> I now have a different problem.
>>>>> I don't see any of the messages in my timeline in any IE browser. Seems
>>> to work on FF.
>>>>> Can anyone else confirm this?
>>>>>
>>>>>
>>>>> On 4. apr. 2010, at 19.41, Richard Hirsch wrote:
>>>>>
>>>>>> If you want to fix the problem, go to User.scala - "genform" function
-
>>>>>> approx. line 114 and change "submit" -%> to "submit"  _id_>
>>>>>>
>>>>>> D.
>>>>>>
>>>>>> On Sun, Apr 4, 2010 at 1:13 PM, Richard Hirsch <hirsch.dick@gmail.com
>>>> wrote:
>>>>>>
>>>>>>> The problem is that the redirect isn't coming on IE6. I don't
know why
>>> yet.
>>>>>>> It works on FF but not on IE6. I'm trying to find out if there
are
>>> errors
>>>>>>> that don't bubble up to the UI.
>>>>>>>
>>>>>>> D.
>>>>>>>
>>>>>>> On Sat, Apr 3, 2010 at 7:34 PM, Richard Hirsch <hirsch.dick@gmail.com
>>>> wrote:
>>>>>>>
>>>>>>>> I have IE6 on my laptop I'll take a look as well.
>>>>>>>>
>>>>>>>>
>>>>>>>> D.
>>>>>>>>
>>>>>>>> On Sat, Apr 3, 2010 at 7:03 PM, Anne Kathrine Petterøe <
>>> yojibee@gmail.com
>>>>>>>>> wrote:
>>>>>>>>
>>>>>>>>> The signup error is an IEx error, not specifically to
IE7.
>>>>>>>>> I have tried IE6, IE7 and IE8 today and get the same
error on all
>>>>>>>>> machines.
>>>>>>>>> The toolbar doesn't say anything, to me it just looks
like it does a
>>> page
>>>>>>>>> refresh when I hit the signup button.
>>>>>>>>>
>>>>>>>>>
>>>>>>>>> On 3. apr. 2010, at 18.59, Richard Hirsch wrote:
>>>>>>>>>
>>>>>>>>>> Does the toolbar say why the sign-up doesn't work?
Have you tried
>>> it
>>>>>>>>> with
>>>>>>>>>> HTTPWatch in IE7?
>>>>>>>>>>
>>>>>>>>>> On Sat, Apr 3, 2010 at 5:51 PM, Anne Kathrine Petterøe
<
>>>>>>>>> yojibee@gmail.com>wrote:
>>>>>>>>>>
>>>>>>>>>>> Hi,
>>>>>>>>>>>
>>>>>>>>>>> Can we close the issue ESME-175 "IE7 doesn't
work at all with new
>>>>>>>>> layout".
>>>>>>>>>>>
>>>>>>>>>>> IE7 does by definition work with the new layout,
it is lift
>>> specific
>>>>>>>>> coding
>>>>>>>>>>> which breaks the design.
>>>>>>>>>>> So far to fix the IE7 issues I have had to do
changes in the html
>>>>>>>>> files,
>>>>>>>>>>> not in the CSS.
>>>>>>>>>>>
>>>>>>>>>>> I would like to suggest that everyone who works
on the UI
>>> currently
>>>>>>>>> (and
>>>>>>>>>>> are on PCs or have access to one) uses IETester
>>>>>>>>>>> http://my-debugbar.com/wiki/IETester/HomePage
to check which
>>> changes
>>>>>>>>> are
>>>>>>>>>>> breaking the layout. That way it will be easier
to track down the
>>>>>>>>> culprit
>>>>>>>>>>> later.
>>>>>>>>>>>
>>>>>>>>>>> /Anne
>>>>>>>>>>>
>>>>>>>>>>>
>>>>>>>>>>>
>>>>>>>>>
>>>>>>>>>
>>>>>>>>
>>>>>>>
>>>>>
>>>>>
>>>
>>>
>
>

Mime
View raw message