incubator-esme-dev mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From Vassil Dichev <vdic...@apache.org>
Subject Re: "Mailto" Action Showstopper
Date Sun, 28 Feb 2010 14:56:25 GMT
The mailto action is fixed and should work now. I'm wondering whether
the definition of EOL has changed in the Lift parser helpers, but I
don't have time to check the history right now.


On Fri, Feb 26, 2010 at 9:15 AM, Richard Hirsch <hirsch.dick@gmail.com> wrote:
> On Fri, Feb 26, 2010 at 6:08 AM, Vassil Dichev <vdichev@apache.org> wrote:
>> Unfortunately I couldn't find why exactly the mailto action
>> configuration breaks.
>>
>> What I have found is that when trying to define the mailto action, the
>> CPU gets stuck in the parser, which is weird, because as Dick said, it
>
> . Where does it get stuck? I'd look at the SVN change history to find
> out what has changed.
>
>> used to work. It is reproducible both locally and on the Stax instance
>> (which I probably crashed one more time).
>
> Can you delete or deactivate the mailto action. I don't have access to
> the DB from work.
>>
>> Does anyone remember when they have last configured a "mailto" action
>> successfully?
>
> A while ago
>
>>
>>
>> On Thu, Feb 25, 2010 at 8:46 PM, Richard Hirsch <hirsch.dick@gmail.com> wrote:
>>> It has happened twice on the Stax environment. Just add a mailto
>>> action, trigger it  and the CPU shoots up and the server freezes.  I
>>> don't remember seeing anything in the logs.
>>>
>>> What is stange is that it used to work.
>>>
>>> D.
>>>
>>> On Thu, Feb 25, 2010 at 7:40 PM, Vassil Dichev <vdichev@apache.org> wrote:
>>>> Oops, any error messages/stack traces? Is it reproducible locally?
>>>>
>>>>
>>>> On Thu, Feb 25, 2010 at 8:12 PM, Richard Hirsch <hirsch.dick@gmail.com>
wrote:
>>>>>
>>>>> Right now, we have a showstopper when a user uses a "mailto" action.
>>>>> For some reason, it kills the server.
>>>>>
>>>>> Could somebody (@vassil?) take a look at this. We've "killed "our Stax
>>>>> server twice now and since that server is being used by various
>>>>> partners / testers. It is a real problem.
>>>>>
>>>>> There is already a JIRA item covering this issue:
>>>>> http://issues.apache.org/jira/browse/ESME-162
>>>>>
>>>>> I've looked at the problem but didn't see anything....
>>>>>
>>>>> Thanks.
>>>>>
>>>>> D.
>>>>
>>>
>>
>

Mime
View raw message