incubator-esme-dev mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From Richard Hirsch <hirsch.d...@gmail.com>
Subject Re: [Problem} Not found net.liftweb.util.Helpers class
Date Wed, 13 Jan 2010 11:55:11 GMT
I'm checking as well.  Give me a few minutes there may have been some
changes in lift.

D.

On Wed, Jan 13, 2010 at 11:57 AM, Chatree Srichart
<chatree.srichart@gmail.com> wrote:
> Hi all,
>
> When I run "mvn package" in /trunk/server directory. I get web app directory
> (/trunk/server/target/esme-server-0.3.0-SNAPSHOT/).
> When I deploy this directory in Tomcat. I get error in the log like this:
>
> java.lang.NoClassDefFoundError: Could not initialize class
> net.liftweb.util.Helpers$
>    at net.liftweb.util.LogBoot$.findTheFile$1(Log.scala:115)
>    at net.liftweb.util.LogBoot$._log4JSetup(Log.scala:118)
>    at net.liftweb.util.LogBoot$$anonfun$2.apply(Log.scala:96)
>    at net.liftweb.util.LogBoot$$anonfun$2.apply(Log.scala:96)
>    at net.liftweb.util.LogBoot$.checkConfig(Log.scala:94)
>    at
> net.liftweb.util.LogBoot$.net$liftweb$util$LogBoot$$_logger(Log.scala:140)
>    at net.liftweb.util.LogBoot$$anonfun$3.apply(Log.scala:142)
>    at net.liftweb.util.LogBoot$$anonfun$3.apply(Log.scala:142)
>    at net.liftweb.util.Log$.rootLogger(Log.scala:26)
>    at net.liftweb.util.Log$.error(Log.scala:42)
>    at net.liftweb.http.LiftFilter.bootLift(LiftServlet.scala:515)
>    at net.liftweb.http.LiftFilter.init(LiftServlet.scala:491)
>    at
> org.apache.catalina.core.ApplicationFilterConfig.getFilter(ApplicationFilterConfig.java:275)
>    at
> org.apache.catalina.core.ApplicationFilterConfig.setFilterDef(ApplicationFilterConfig.java:397)
>    at
> org.apache.catalina.core.ApplicationFilterConfig.<init>(ApplicationFilterConfig.java:108)
>    at
> org.apache.catalina.core.StandardContext.filterStart(StandardContext.java:3709)
>    at
> org.apache.catalina.core.StandardContext.start(StandardContext.java:4356)
>    at org.apache.catalina.core.ContainerBase.start(ContainerBase.java:1045)
>    at org.apache.catalina.core.StandardHost.start(StandardHost.java:719)
>    at org.apache.catalina.core.ContainerBase.start(ContainerBase.java:1045)
>    at
> org.apache.catalina.core.StandardEngine.start(StandardEngine.java:443)
>    at org.apache.catalina.startup.Embedded.start(Embedded.java:825)
>
> But I already put lift-webkit-0.10-20080908.220934-106.jar file in
> WEB-INF/lib directory.
>
> Can any one tell me what I'm wrong?
>
> Thank you
>

Mime
View raw message