incubator-esme-dev mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From Anne Kathrine Petter√łe <akpette...@gmail.com>
Subject Re: Twitter API broken?
Date Sat, 05 Dec 2009 14:38:46 GMT
When I tried sending a message from LaTwit on the iPhone using the  
twitter API (not an action), I would just get a spinning ball.  
Eventually I just had to stop the application from trying to send a  
message.
(I used the token as authentication)

/Anne

On 5. des. 2009, at 13.56, Vassil Dichev wrote:

> Are you trying to send an update via an Action? For me it works  
> using curl.
>
> When we created the Twitter API, there was no password authentication,
> so I settled on the token- that's how it should work.
>
>
> On Fri, Dec 4, 2009 at 12:09 PM, Richard Hirsch  
> <hirsch.dick@gmail.com> wrote:
>> I've tried using the Twitter API to send a message and I'm getting a
>> strange error:
>>
>> INFO - Request /twitter/statuses/update.xml took 328 query
>> INFO - OK
>> INFO - <?xml version="1.0" encoding="UTF-8"?>
>> <hash operation="statuses" success="true" ><error>User authentication
>> failed</error></hash>
>>
>> Here is the action I'm using locally to the error (where bob is the
>> user and the password is 123456)
>>
>> http://bob:123456@localhost:8080/twitter/statuses/update.xml
>> status=%s
>>
>> When I use the token instead of the password (like this)
>>
>> http://bob:Q5PWWXVAJYIPG0EQXMSDPFRGCE2XVTQ0@localhost:8080/twitter/statuses/update.xml
>> status=%s
>>
>> I get this error:
>>
>> INFO - <?xml version="1.0" encoding="UTF-8"?>
>> <hash operation="statuses" success="true" ><error>User authentication
>> failed</error></hash>
>>
>> Anyone else having this problem?
>>
>> D.
>>


Mime
View raw message