incubator-esme-dev mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From Markus Kohler <markus.koh...@gmail.com>
Subject Re: Build failing because of OpenDMK missing?
Date Wed, 18 Nov 2009 17:01:30 GMT
No difference.
I suspect the file is just not on the server anymore. I guess it should be
on maven.tigase.org.

On Wed, Nov 18, 2009 at 5:52 PM, Markus Kohler <markus.kohler@gmail.com>wrote:

> Yes, it does not find the jar file.
> Yes I'm behind an http proxy. But downloading everything else worked.
> I will try without the proxy server.
>
> Regards,
> Markus
>
>
> On Wed, Nov 18, 2009 at 5:47 PM, Ethan Jewett <esjewett@gmail.com> wrote:
>
>> Hi Markus,
>>
>> The build works fine for me (mvn clean test). I think I had an issue
>> with OpenDMK once when I was behind a firewall. Is it possible that
>> Maven is just failing to download the artifact?
>>
>> Ethan
>>
>> On Wed, Nov 18, 2009 at 11:25 AM, Markus Kohler <markus.kohler@gmail.com>
>> wrote:
>> > Hudson build run through, but it doesn't seem to do anything useful.
>> > - downloaded jetty util jar files several times.
>> > - 0 tests executed because of exception, but no failure shown in the
>> > overview
>> >
>> > Can you force a clean build, maybe?
>> >
>> >
>> >
>> > Regards,
>> > Markus
>> >
>> >
>> >
>> > On Wed, Nov 18, 2009 at 1:36 PM, Richard Hirsch <hirsch.dick@gmail.com
>> >wrote:
>> >
>> >> trying a build on hudson to see if the problem occurs there as well
>> >>
>> >> On Wed, Nov 18, 2009 at 1:05 PM, Markus Kohler <
>> markus.kohler@gmail.com>
>> >> wrote:
>> >> > Hi all,
>> >> > Anyone has the same problem?
>> >> >
>> >> > Regards,
>> >> > Markus
>> >> >
>> >>
>> >
>>
>
>

Mime
  • Unnamed multipart/alternative (inline, None, 0 bytes)
View raw message