incubator-esme-dev mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From Ethan Jewett <esjew...@gmail.com>
Subject Re: Broken OpenID
Date Sat, 28 Nov 2009 21:11:15 GMT
I'm looking at fixing this now. Not going to be pretty (we need a
user-edit view working again to make it work right), but I can get it
working.

Ethan

On Sat, Nov 28, 2009 at 2:35 PM, Richard Hirsch <hirsch.dick@gmail.com> wrote:
> I did some work on the problem last night and localized the problem
> (all my "research" is in comments in the Jira item) but I have no idea
> why it occurs. I just don't have enough knowledge about lift to know
> why it doesn't work :-<
>
>  It is on David's list but I don't know when he'll get around to it.
>
> I think Anne is right and we should remove it until it works.
>
> D.
>
> On Sat, Nov 28, 2009 at 9:09 PM, Markus Kohler <markus.kohler@gmail.com> wrote:
>> Hi Anne,
>> Makes sense to me.
>> Markus
>> "The best way to predict the future is to invent it" -- Alan Kay
>>
>>
>> On Sat, Nov 28, 2009 at 9:03 PM, Anne Kathrine Petterøe <
>> akpetteroe@gmail.com> wrote:
>>
>>> Hi,
>>>
>>> We have had many trying out ESME this last week.
>>> Dick and I have picked up several new users on twitter who all tried to
>>> sign up with the currently broken OpenID sign on.
>>> I feel it gives a very bad impression of ESME to have something which
>>> doesn't work already on the sign on page.
>>>
>>> I will remove the OpenID field in new UI until someone has fixed the
>>> problem, unless someone objects of course.
>>>
>>> /Anne
>>>
>>>
>>>
>>>
>>
>

Mime
View raw message