incubator-directmemory-dev mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From "Raffaele P. Guidi" <raffaele.p.gu...@gmail.com>
Subject Re: Snapshot deployment
Date Sun, 23 Oct 2011 10:32:41 GMT
It did! It's alive! :D Great, man, what was the problem (for future
reference)?

On Sun, Oct 23, 2011 at 12:10 PM, Maurizio Cucchiara
<mcucchiara@apache.org>wrote:

> Fixed.
> Did this refresh the snapshots?
>
>
> Twitter     :http://www.twitter.com/m_cucchiara
> G+          :https://plus.google.com/107903711540963855921
> Linkedin    :http://www.linkedin.com/in/mauriziocucchiara
>
> Maurizio Cucchiara
>
>
>
> On 23 October 2011 11:53, Maurizio Cucchiara <mcucchiara@apache.org>
> wrote:
> > I have just added the missing licence header.
> > Starting from now, Jenkins should start to build the new snapshot and
> > then deploy to the repository.
> > Let's see what will happen.
> >
> > Twitter     :http://www.twitter.com/m_cucchiara
> > G+          :https://plus.google.com/107903711540963855921
> > Linkedin    :http://www.linkedin.com/in/mauriziocucchiara
> >
> > Maurizio Cucchiara
> >
> >
> >
> > On 23 October 2011 11:47, Maurizio Cucchiara <mcucchiara@apache.org>
> wrote:
> >> You're right,
> >> I found the culprit.
> >> fix forthcoming
> >>
> >> Twitter     :http://www.twitter.com/m_cucchiara
> >> G+          :https://plus.google.com/107903711540963855921
> >> Linkedin    :http://www.linkedin.com/in/mauriziocucchiara
> >>
> >> Maurizio Cucchiara
> >>
> >>
> >>
> >> On 23 October 2011 11:37, Raffaele P. Guidi <raffaele.p.guidi@gmail.com>
> wrote:
> >>> Problem that could be solved, I guess, just by putting license headers
> in
> >>> all of our files, right? Or commenting out the rat plugin until we do
> it
> >>> <evil grin>
> >>>
> >>> On Sun, Oct 23, 2011 at 11:29 AM, Maurizio Cucchiara
> >>> <mcucchiara@apache.org>wrote:
> >>>
> >>>> I had (and still have) the same problem on my local copy yesterday.
> >>>> Twitter     :http://www.twitter.com/m_cucchiara
> >>>> G+          :https://plus.google.com/107903711540963855921
> >>>> Linkedin    :http://www.linkedin.com/in/mauriziocucchiara
> >>>>
> >>>> Maurizio Cucchiara
> >>>>
> >>>>
> >>>>
> >>>> On 23 October 2011 11:23, Raffaele P. Guidi <
> raffaele.p.guidi@gmail.com>
> >>>> wrote:
> >>>> > Uhm this is weird, I have no problems locally
> >>>> >
> >>>> > On Sunday, October 23, 2011, Maurizio Cucchiara <
> mcucchiara@apache.org>
> >>>> > wrote:
> >>>> >> Looks like rat plugin found too many unapproved licences
> >>>> >>
> >>>> >> Twitter     :http://www.twitter.com/m_cucchiara
> >>>> >> G+          :https://plus.google.com/107903711540963855921
> >>>> >> Linkedin    :http://www.linkedin.com/in/mauriziocucchiara
> >>>> >>
> >>>> >> Maurizio Cucchiara
> >>>> >>
> >>>> >>
> >>>> >>
> >>>> >> On 23 October 2011 11:05, Maurizio Cucchiara <
> mcucchiara@apache.org>
> >>>> > wrote:
> >>>> >>> No build success no snapshot deployment
> >>>> >>> (
> https://builds.apache.org/job/directmemory-trunk/lastBuild/console)
> >>>> >>>
> >>>> >>> BTW, this is the kind of question for Olivier (our Jenkins
master)
> :)
> >>>> >>>
> >>>> >>> Twitter     :http://www.twitter.com/m_cucchiara
> >>>> >>> G+          :https://plus.google.com/107903711540963855921
> >>>> >>> Linkedin    :http://www.linkedin.com/in/mauriziocucchiara
> >>>> >>>
> >>>> >>> Maurizio Cucchiara
> >>>> >>>
> >>>> >>>
> >>>> >>>
> >>>> >>> On 23 October 2011 10:58, Raffaele P. Guidi <
> >>>> raffaele.p.guidi@gmail.com>
> >>>> > wrote:
> >>>> >>>> And why it has not deployed any artifact, yet?
> >>>> >>>>
> >>>> >>>> On Sun, Oct 23, 2011 at 10:56 AM, Maurizio Cucchiara
> >>>> >>>> <mcucchiara@apache.org>wrote:
> >>>> >>>>
> >>>> >>>>> IIRC snapshot deployment is one of Jenkins's tasks,
which would
> >>>> deploy
> >>>> >>>>> automatically.
> >>>> >>>>>
> >>>> >>>>> Twitter     :http://www.twitter.com/m_cucchiara
> >>>> >>>>> G+          :https://plus.google.com/107903711540963855921
> >>>> >>>>> Linkedin    :http://www.linkedin.com/in/mauriziocucchiara
> >>>> >>>>>
> >>>> >>>>> Maurizio Cucchiara
> >>>> >>>>>
> >>>> >>>>>
> >>>> >>>>>
> >>>> >>>>> On 23 October 2011 10:50, Raffaele P. Guidi <
> >>>> raffaele.p.guidi@gmail.com
> >>>> >>
> >>>> >>>>> wrote:
> >>>> >>>>> > Hi guys, I was trying to deploy a snapshot
(using both mvn
> deploy
> >>>> or
> >>>> > mvn
> >>>> >>>>> -D
> >>>> >>>>> > deploy=snapshot deploy) as we still don't
have one but I think
> I
> >>>> need
> >>>> > an
> >>>> >>>>> > authorization on repository.apache.org (see
error transcript
> >>>> below)
> >>>> > and
> >>>> >>>>> > couldn't find a clue about obtaining it. Any
clue?
> >>>> >>>>> >
> >>>> >>>>> > [ERROR] Failed to execute goal
> >>>> >>>>> > org.apache.maven.plugins:maven-deploy-plugin
[...] Return code
>  is:
> >>>> > 401
> >>>> >>>>> >
> >>>> >>>>> > Thanks,
> >>>> >>>>> >    Raffaele
> >>>> >>>>> >
> >>>> >>>>>
> >>>> >>>>
> >>>> >>>
> >>>> >>
> >>>> >
> >>>>
> >>>
> >>
> >
>

Mime
  • Unnamed multipart/alternative (inline, None, 0 bytes)
View raw message