incubator-directmemory-dev mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From "Raffaele P. Guidi" <raffaele.p.gu...@gmail.com>
Subject Re: How to republish the site?
Date Sat, 22 Oct 2011 16:55:28 GMT
ok, I will try later :)

On Sat, Oct 22, 2011 at 6:52 PM, Maurizio Cucchiara
<mcucchiara@apache.org>wrote:

> I'm sorry, but the OSGi module fails to build on my pc and
> unfortunately I have no spare time for taking care of.
> Is there something I can do?
>
> people.a.o is not down, maybe your IP address has been black-listed
> after the tries.
> It usually take about half hour to come back.
>
> Twitter     :http://www.twitter.com/m_cucchiara
> G+          :https://plus.google.com/107903711540963855921
> Linkedin    :http://www.linkedin.com/in/mauriziocucchiara
>
> Maurizio Cucchiara
>
>
>
> On 22 October 2011 18:23, Raffaele P. Guidi <raffaele.p.guidi@gmail.com>
> wrote:
> > Could you please take care for it this time?The current site has at least
> > one bug (and the new one looks better, too ;) The site is correctly
> > generated with site:site. In the meanwhile I will look for a windows
> guide
> > (I know, I know... :D).
> >
> > Thanks,
> >    R
> >
> > On Sat, Oct 22, 2011 at 6:16 PM, Maurizio Cucchiara
> > <mcucchiara@apache.org>wrote:
> >
> >> The Maven site cmd should try to upload the new website through an ssh
> >> connection on people.a.o.
> >> So you should first ensure that you have access on people server.
> >> This is the Struts2 guide http://s.apache.org/RNp, take into
> consideration
> >> the only section called "Create and install a SSH key"
> >>
> >> Try by yourself, or if you want I can take care of.
> >>
> >> Twitter     :http://www.twitter.com/m_cucchiara
> >> G+          :https://plus.google.com/107903711540963855921
> >> Linkedin    :http://www.linkedin.com/in/mauriziocucchiara
> >>
> >> Maurizio Cucchiara
> >>
> >>
> >> On 22 October 2011 18:09, Raffaele P. Guidi <raffaele.p.guidi@gmail.com
> >> >wrote:
> >>
> >> > Is that it? Maven says it can't find my private key. It probably is
> >> because
> >> > I don't have one ;) can you point me out some directions on how to
> obtain
> >> > it
> >> > (and maybe, in the meanwhile, svn update and deploy the site for me)?
> >> >
> >> > Thanks,
> >> >    Raffaele
> >> >
> >> > On Sat, Oct 22, 2011 at 6:04 PM, Maurizio Cucchiara
> >> > <mcucchiara@apache.org>wrote:
> >> >
> >> > > Did you try to run mvn site:deploy?
> >> > >
> >> > > On 22 October 2011 18:02, Raffaele P. Guidi <
> >> raffaele.p.guidi@gmail.com
> >> > > >wrote:
> >> > >
> >> > > > Hi, I worked a bit on the maven site correcting some style issues
> >> (new
> >> > > > logos, better alignment, etc...), some links and removing empty
> >> modules
> >> > > > links. How can I republish it?
> >> > > >
> >> > > > Ciao,
> >> > > >     R
> >> > > >
> >> > >
> >> >
> >>
> >
>

Mime
  • Unnamed multipart/alternative (inline, None, 0 bytes)
View raw message