incubator-deltacloud-dev mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From "David Lutterkort (Resolved) (JIRA)" <j...@apache.org>
Subject [jira] [Resolved] (DTACLOUD-38) Bad URI's are reported when server started with -r 0.0.0.0
Date Fri, 30 Sep 2011 22:27:45 GMT

     [ https://issues.apache.org/jira/browse/DTACLOUD-38?page=com.atlassian.jira.plugin.system.issuetabpanels:all-tabpanel
]

David Lutterkort resolved DTACLOUD-38.
--------------------------------------

    Resolution: Fixed

Fixed by commit r1177863
                
> Bad URI's are reported when server started with -r 0.0.0.0
> ----------------------------------------------------------
>
>                 Key: DTACLOUD-38
>                 URL: https://issues.apache.org/jira/browse/DTACLOUD-38
>             Project: DeltaCloud
>          Issue Type: Bug
>          Components: Server
>         Environment: 0.3.0, started with -i ec2
>            Reporter: Libor Zoubek
>            Assignee: David Lutterkort
>
> If you want you deltacloudd listen on all interfaces, you must start it with -r 0.0.0.0.
Problem is, that deltacloud reports bad URI links when listing instances/keys/images and drivers.
> Part of XML response returned by http://localhost:3000/api/drivers?format=xml
>  
> <drivers>
> <driver href="http://0.0.0.0:3000/api/drivers/terremark" id="terremark">
> <name>
> Terremark
> </name>
> </driver>
> ....

--
This message is automatically generated by JIRA.
If you think it was sent incorrectly, please contact your JIRA administrators: https://issues.apache.org/jira/secure/ContactAdministrators!default.jspa
For more information on JIRA, see: http://www.atlassian.com/software/jira

        

Mime
View raw message