incubator-deltacloud-dev mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From "Justin Clift (JIRA)" <j...@apache.org>
Subject [jira] [Commented] (DTACLOUD-25) Accept headers processing problem: XML format is being returned to IE (all versions) instead of HTML
Date Wed, 29 Jun 2011 21:22:36 GMT

    [ https://issues.apache.org/jira/browse/DTACLOUD-25?page=com.atlassian.jira.plugin.system.issuetabpanels:comment-tabpanel&focusedCommentId=13057473#comment-13057473
] 

Justin Clift commented on DTACLOUD-25:
--------------------------------------

Using Fiddler2 again to capture the communication between the WinXP client and the Deltacloud
server.

This is the request from IE8 to the DC server:

  GET http://10.10.10.19:3001/api HTTP/1.1
  Accept: image/gif, image/jpeg, image/pjpeg, image/pjpeg, application/x-shockwave-flash,
application/x-ms-application, application/x-ms-xbap, application/vnd.ms-xpsdocument, application/xaml+xml,
*/*
  Accept-Language: en-us
  User-Agent: Mozilla/4.0 (compatible; MSIE 8.0; Windows NT 5.1; Trident/4.0; .NET CLR 2.0.50727;
.NET CLR 3.0.4506.2152; .NET CLR 3.5.30729)
  Accept-Encoding: gzip, deflate
  Connection: Keep-Alive
  Host: 10.10.10.19:3001

(Note, needed to install .NET to get fiddler working. .NET adds itself to the request headers.
 Doesn't affect IE8 + Deltacloud communication though.)

This is the response from the Deltacloud server:

  HTTP/1.1 406 Not Acceptable
  X-Runtime: 0.000656
  Connection: close
  Server: thin 1.2.5 codename This Is Not A Web Server

It kind of looks like the Deltacloud server is the one giving the 406, and not IE?


> Accept headers processing problem: XML format is being returned to IE (all versions)
instead of HTML
> ----------------------------------------------------------------------------------------------------
>
>                 Key: DTACLOUD-25
>                 URL: https://issues.apache.org/jira/browse/DTACLOUD-25
>             Project: DeltaCloud
>          Issue Type: Bug
>          Components: Server
>         Environment: Windows XP 32-bit with Ruby 1.9.2
> IE 8 and IE 9
>            Reporter: Justin Clift
>            Assignee: Michal Fojtik
>         Attachments: deltacloud-core-0.1.2-front-page-with-ie8.png, deltacloudd_ie8_http_406.png
>
>
> Tried loading the Deltacloud API page using IE8:
>   http://localhost:3001/api
> Unfortunately it's completely busted (see attached screenshot).
> That attached screenshot ISN'T a "View Source" display.  It's the actual display of what's
shown for the URL.
> Using Firefox 3.5.x on the same URL on the same system works fine, as expected.  i.e.
not a problem with the server installation

--
This message is automatically generated by JIRA.
For more information on JIRA, see: http://www.atlassian.com/software/jira

        

Mime
View raw message