incubator-ctakes-dev mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From "Steven Bethard (JIRA)" <j...@apache.org>
Subject [jira] [Commented] (CTAKES-65) JCasGen runs constantly in Eclise
Date Mon, 22 Oct 2012 21:46:13 GMT

    [ https://issues.apache.org/jira/browse/CTAKES-65?page=com.atlassian.jira.plugin.system.issuetabpanels:comment-tabpanel&focusedCommentId=13481829#comment-13481829
] 

Steven Bethard commented on CTAKES-65:
--------------------------------------

I'd also like to get an OK from someone (Pei? James?) who doesn't have the problem. (That
is, I'd like to make sure that not only does it fix the problem for those of us who have it,
but that it doesn't mess up anything for those of us that don't.)
                
> JCasGen runs constantly in Eclise
> ---------------------------------
>
>                 Key: CTAKES-65
>                 URL: https://issues.apache.org/jira/browse/CTAKES-65
>             Project: cTAKES
>          Issue Type: Bug
>            Reporter: Steven Bethard
>             Fix For: 3.0-incubating
>
>         Attachments: ctakes-jcasgen-maven-plugin.diff
>
>
> I have Eclipse set to "Build Automatically" and I'm constantly seeing tasks running in
the background in my Progress view that look like:
> Compiling ctakes-type-system/target/generated-sources/...
> Refreshing ctakes-type-system/target/generated-sources/...
> These tasks run, complete and then immediately start again, and as a result, my Eclipse
runs very slowly.

--
This message is automatically generated by JIRA.
If you think it was sent incorrectly, please contact your JIRA administrators
For more information on JIRA, see: http://www.atlassian.com/software/jira

Mime
View raw message