incubator-couchdb-user mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From kjcsb <kj...@yahoo.com>
Subject db_not_found when attempting to replicate
Date Tue, 12 Feb 2013 22:01:35 GMT
I am attempting to replicate a database from a remote to
local server. I have created a document in the _replicator database which is
currently in an error state:
{
   "_id":
"5239084c92e23fcd4605e045930042cd",
   "_rev": "2-765e49cae64335a5f19e1b4429aa0261",
   "source": "http://10.8.22.1:5984/offnet",
   "target": "offnet",
   "_replication_state": "error",
   "_replication_state_time":
"2013-02-12T16:35:02+00:00",
   "_replication_id":
"fda3fb188d5c021412a3f6d780baf2cb"
}
 
The log reports db_not_found:
[Tue, 12 Feb 2013 16:55:37 GMT] [error]
[<0.26046.26>] [--------] {error_report,<0.85.0>,
                                   {<0.26046.26>,crash_report,
                                    [[{initial_call,
                                       {couch_rep,init,['Argument__1']}},
                                      {pid,<0.26046.26>},
                                      {registered_name,[]},
                                      {error_info,
                                       {exit,
                                        {db_not_found,<<"offnet">>},
                                        [{gen_server,init_it,6},
                                         {proc_lib,init_p_do_apply,3}]}},
                                      {ancestors,
                                       [couch_rep_sup,couch_primary_services,
                                        couch_server_sup,<0.86.0>]},
                                      {messages,[]},
                                      {links,[<0.95.0>]},
                                      {dictionary,[]},
                                      {trap_exit,true},
                                      {status,running},
                                      {heap_size,1597},
                                      {stack_size,24},
                                      {reductions,654}],
                                     []]}}
[Tue, 12 Feb 2013 16:55:37 GMT] [info] [<0.89.0>] [--------] config_event
handler {#Fun<couch_rep_httpc.1.104485810>,
                                                  
#Ref<0.0.5.127598>} terminating with remove_handler [Tue, 12 Feb
2013 16:55:37 GMT] [error] [<0.109.0>] [--------] Error in replication
`fda3fb188d5c021412a3f6d780baf2cb` (triggered by document
`5239084c92e23fcd4605e045930042cd`): {db_not_found,<<"could not open
offnet">>}
 
However the dbs appear to be accessible:
On the source server
curl http://localhost:5984/offnet
{"db_name":"offnet","update_seq":[0,"g1AAAAC0eJzLYWBgYM5gTmFQSspMT84vTc5wSE4sSC3JL8_TS87PK0stKk7MKwEy9fKqcoBqmRIZkkJDQ0OyEhlI0QXSE5rHwrBy1apVJGoF6gJqWgWk_gMBUHMWAK5OPgk"],"purge_seq":0,"other":{"data_size":0},"doc_del_count":0,"doc_count":0,"disk_size":237,"disk_format_version":5,"compact_running":false,"instance_start_time":"0"}
 
curl http://10.8.22.1:5984/offnet
{"db_name":"offnet","update_seq":[35,"g2wAAAABaANkACZiaWdjb3VjaEBjb252LWNoYy12cHMwMS5kaWdpd2ViLm5ldC5uemwAAAACYQBuBAD_____amEjag"],"purge_seq":0,"other":{"data_size":690},"doc_del_count":0,"doc_count":2,"disk_size":143454,"disk_format_version":5,"compact_running":false,"instance_start_time":"0"}
 
I think I am missing something obvious. Any advice
appreciated.

Mime
View raw message