incubator-couchdb-user mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From Bruce Atherton <br...@callenish.com>
Subject Yet Another couchdb-lucene question
Date Fri, 26 Oct 2012 01:07:35 GMT
I've almost got couchdb-lucene to work, but I must be missing something 
because I'm not getting indexes to build. Here is the behaviour I am seeing:

Hitting the URL 
http://localhost:5984/_fti/local/testdb/_design/lucene/by_type?q=test 
sends back:

     {"reason":"no_such_view","code":400}

The view does in fact exist. The couchdb-lucene server then prints out:

     INFO [testdb] Indexing from update_seq start

Despite the message, though, nothing shows up in the indexes directory. 
Nor does the couchdb-lucene log say anything interesting. It just gives 
the same INFO message. The only other log message I get is when I change 
the design document in CouchDB.

_design/lucene contains:

      {
        "_id": "_design/lucene",
        "_rev": "6-9b3a6fb41e455dfe88393ba9c5104a25",
        "fulltext": "{'by_type': {'index': 'function(doc) { var ret = 
new Document(); ret.add(doc.type); return ret; }' } }"
     }

http://localhost:5984/ returns:

{"couchdb":"Welcome","version":"1.3.0a-272d641-git","vendor":{"version":"1.3.0a-272d641-git","name":"The

Apache Software Foundation"}}

and http://localhost:5985/ (and http://localhost:5984/_fti/local) returns:

     {"couchdb-lucene":"Welcome","version":"0.9.0-SNAPSHOT"}

I googled for a while but didn't see anything that helped. Am I missing 
something obvious or just too much on the bleeding edge? Any help 
appreciated. Thanks.

Mime
View raw message