incubator-couchdb-user mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From Ron Dyck <pulpfr...@gmail.com>
Subject Re: Intermittent Connection Problems
Date Tue, 25 Oct 2011 20:30:38 GMT
That's a bit out of my range of knowledge, but we're still in testing
stage with the site. There really no traffic to speak of.

ron

On Tue, Oct 25, 2011 at 4:28 PM, Robert Newson <rnewson@apache.org> wrote:
> perhaps you're running out of file descriptors or ephemeral ports?
>
> On 25 October 2011 21:20, Ron Dyck <pulpfree1@gmail.com> wrote:
>> I'm working with AWS EC2 instances and have ensured that the proper
>> ports are open. I'm able to access the server from remote locations
>> and test using curl successfully. The problem is that it's very
>> inconsistent. Today, except for earlier in am it's working just fine.
>> I'm wondering if the issue is latency, and connections are timing out.
>> Is that a possibility?
>>
>> Cheers,
>> ron
>>
>> On Tue, Oct 25, 2011 at 3:29 PM, CGS <cgsmcmlxxv@gmail.com> wrote:
>>> Try to remove the firewall and see if it is working. If it still doesn't
>>> work it may be a problem of permissions (if everything was installed
>>> correctly) or path.
>>>
>>>
>>>
>>>
>>> On 10/25/2011 02:58 PM, Ron Dyck wrote:
>>>>
>>>> I've been having intermittent connection problems with my couchdb
>>>> installation. The error is: "Could not connect to server at
>>>> <myipaddress>:5984: '111: Connection refused' "
>>>>
>>>> I have a remote installation with the binding address set to 0.0.0.0
>>>> My installation is on a AWS linux instance: Amazon Linux AMI x86_64
>>>> using the https://github.com/iriscouch/build-couchdb install script.
>>>>
>>>> The problem is very sporadic, occasionally a reload of the page
>>>> connects, most other times it does not. I've checked the logs
>>>> immediately after the connection loss with no evidence of anything.
>>>> When I test the connection locally: curl 127.0.0.1:5984 I get error
>>>> connecting. The process is still running when I check ps ax | grep
>>>> beam. I'm forced to kill the process and start the server.
>>>>
>>>> Currently we access the server from 3 different locations and my
>>>> firewall is set to restrict access to port 5984 from specified IP
>>>> addresses.
>>>>
>>>> Any help is really appreciated.
>>>>
>>>> Regards,
>>>> ron
>>>
>>>
>>
>>
>>
>> --
>> =================
>> Ron Dyck
>> pulpfree1@gmail.com
>> www.webbtech.net
>> =================
>>
>



-- 
=================
Ron Dyck
pulpfree1@gmail.com
www.webbtech.net
=================

Mime
View raw message