incubator-couchdb-user mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From Clare Walsh <cla...@autonomy.com>
Subject Re: Design docs not copying in 1.1
Date Wed, 15 Jun 2011 11:48:48 GMT
Ah, thank you, that worked.

I had looked here: 
http://docs.couchbase.org/couchdb-release-1.1/index.html#couchb-release-1.1-replicatordb 

which said that if no user_ctx is defined it defaults to

{
      "name": null,
      "roles": ["_admin"]
}

Has this been changed? Is the link you posted the location of the up to 
date docs (for next time I look for info)?

Thank you again
Clare

On 15/06/11 12:29, Filipe David Manana wrote:
> On Wed, Jun 15, 2011 at 12:17 PM, Clare Walsh<clarew@autonomy.com>  wrote:
>> Hey,
>>
>> Am having some teething problems using 1.1 and the new persistent
>> replication and was hoping someone could tell me which trivial newbie
>> mistake I have encountered  :)
>>
>> I set up the replication by adding a doc to the new _replicator database
>> (not using the Futon replicator UI or POSTing to the replicator as for old
>> replication).
>>
>> My design docs aren't replicating but everything else replicates fine . I'm
>> in Admin Party.
> Add a user_ctx property to it:
>
> "user_ctx": {
>       "roles": ["_admin"]
> }
>
> You can learn more at   https://gist.github.com/832610
>
>
>> My document looks like this (with db names redacted):
>>
>> |{
>>    "|_id|":|"42b66dba7b6b01ec0cb753ecc2030890"|,
>>    "|_rev|":|"2-02ef8d7f5690b219852b4a9a18cf869e"|,
>>    "|source|":|"source_db"|,
>>    "|target|":|"dest_db"|,
>>    "|continuous|":|true|,
>>    "|_replication_state|":|"triggered"|,
>>    "|_replication_state_time|":|"2011-06-09T16:13:08+01:00"|,
>>    "|_replication_id|":|"e813dc162386baa09d5a0f317c52ddf2"|
>> }
>>
>> |
>>
>> Thanks
>> Clare
>>
>
>


Mime
View raw message