incubator-couchdb-user mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From Kenneth Tyler <...@8thfold.com>
Subject bad views
Date Sun, 19 Sep 2010 19:17:01 GMT
after importing a lot of data from sql server into databases i get a lot of
databases that give a utf-8 error when i try to access their design
documents

now i have one with a different error.

if i look at the design docs in futon i get a timeout error

even looking at a temporary view gives the error

it looks like this:
Error: timeout

{gen_server,call,
    [couch_view,
     {get_group_server,<<"homepage">>,
         {group,
             <<245,195,83,255,25,184,62,149,85,203,60,66,54,94,118,249>>,

{db,<0.9127.0>,<0.9128.0>,nil,<<"1284923457367923">>,<0.9125.0>,
                 <0.9130.0>,
                 {db_header,5,873,0,
                     {6555866,{872,0}},
                     {6559523,872},
                     nil,0,nil,nil,1000},
                 873,
                 {btree,<0.9125.0>,
                     {6555866,{872,0}},
                     #Fun<couch_db_updater.7.69395062>,
                     #Fun<couch_db_updater.8.86519079>,
                     #Fun<couch_btree.5.124754102>,
                     #Fun<couch_db_updater.9.24674233>},
                 {btree,<0.9125.0>,
                     {6559523,872},
                     #Fun<couch_db_updater.10.90337910>,
                     #Fun<couch_db_updater.11.13595824>,
                     #Fun<couch_btree.5.124754102>,
                     #Fun<couch_db_updater.12.34906778>},
                 {btree,<0.9125.0>,nil,#Fun<couch_btree.0.83553141>,
                     #Fun<couch_btree.1.30790806>,
                     #Fun<couch_btree.2.124754102>,nil},
                 873,<<"homepage">>,

"/home/administrator/build-couchdb/build/var/lib/couchdb/homepage.couch",
                 [],[],nil,
                 {user_ctx,null,[],undefined},
                 nil,1000,
                 [before_header,after_header,on_file_open],
                 false},
             nil,<<"_temp">>,<<"javascript">>,[],
             [{view,0,
                  [<<"_temp">>],
                  <<"function(doc) {\n  emit(null, doc);\n}">>,nil,[],[]}],
             nil,0,0,nil,nil}}]}

any body have a clue what's happening a lot of these databases work fine
(about 2,000 total) and a lot don't... i don't know how to figure out what's
wrong

thanks
ken tyler

Mime
  • Unnamed multipart/alternative (inline, None, 0 bytes)
View raw message