incubator-couchdb-user mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From zecat <couc...@lechat.org>
Subject Re: Error trying replicator
Date Fri, 29 Jan 2010 11:00:02 GMT
Stéphane,

You open Futon from your browser by calling http://ip1:5984/_utils     
Right ? (ie : http://10.0.0.1:5984/mydb <http://server_ip:5984/mydb> )
You have checked you can access the db using http://server_ip:5984/mydb 
from your browser. (ie http://10.0.0.2:5984/mydb 
<http://server_ip:5984/mydb> )

Have you checked that server IP1 (ie: 10.0.0.1) is able to communicate 
with server_ip (ie 10.0.0.2) on port 5984  ?
As the replication script runs on IP1 (ie : 10.0.0.1) , it must have 
this access.

Thierry

Stéphane Mourey a écrit :
> Hi Thierry,
>
> Many thanks for your quick answer.
> Butit it's still not working.
> Same javascript alert.
> The log said:
> [Fri, 29 Jan 2010 10:36:15 GMT] [error] [<0.3117.0>] 
> {error_report,<0.24.0>,
>     {<0.3117.0>,crash_report,
>      [[{initial_call,{couch_rep,init,['Argument__1']}},
>        {pid,<0.3117.0>},
>        {registered_name,[]},
>        {error_info,
>            {exit,
>                {db_not_found,<<"http://server_ip:5984/mydb/">>},
>                [{gen_server,init_it,6},{proc_lib,init_p_do_apply,3}]}},
>        {ancestors,
>            
> [couch_rep_sup,couch_primary_services,couch_server_sup,<0.1.0>]},
>        {messages,[]},
>        {links,[<0.43.0>]},
>        {dictionary,[]},
>        {trap_exit,true},
>        {status,running},
>        {heap_size,1597},
>        {stack_size,24},
>        {reductions,473}],
>       []]}}
>
> [Fri, 29 Jan 2010 10:36:15 GMT] [info] [<0.3064.0>] 127.0.0.1 - - 
> 'POST' /_replicate 404
>
> I've checked I can access the db using http://server_ip:5984/mydb from 
> my browser.
>
> Any idears, guys?
>
> Best regards,
>
> Stephane
>
>
> 2010/1/29 zecat <couchdb@lechat.org <mailto:couchdb@lechat.org>>
>
>     Hi,
>
>     I have experimented this trouble during two days, until I found
>     that replication (_replicate) is not able to work with hostname in
>     from or target field.
>
>     Try only with IP address and you will see that replication is
>     working very well as expected (-;
>
>
>     Thierry
>
>     Stéphane Mourey a écrit :
>
>         Hi everybody,
>
>         I've start to work with Couch just a month ago, and I'm very
>         enthousiastic
>         about it.
>         I'm working on my desktop for development purposes. Now I'm
>         trying to
>         replicate my local db on our server.
>         Both Couchdb server seems to work correctly. I can access
>         http://127.0.0.1:5984/_utils/database.html?mydb,
>         http://127.0.0.1:5984/mydb,
>         http://myserver:5984/_utils/database.html?mydb,
>         http://myserver:5984/mydbwith my browser, and can add
>         documents from
>
>         Futon. mydb is empty on the
>         server, and I'm trying to replicate datas from the local db to
>         the server.
>         For this, I use the Replicator function from Futon on my
>         localhost. I did
>         not try from the server, as incomming connections are not
>         allowed on my lan.
>         I got this JavaScript alertbox: "Replication failed: could not
>         open
>         http://myserver:5984/mydb/".
>         In the log: I found:
>         Fri, 29 Jan 2010 08:33:10 GMT] [error] [<0.1851.0>]
>         {error_report,<0.24.0>,
>            {<0.1851.0>,crash_report,
>             [[{initial_call,{couch_rep,init,['Argument__1']}},
>               {pid,<0.1851.0>},
>               {registered_name,[]},
>               {error_info,
>                   {exit,
>                       {db_not_found,<<"http://myserver:5984/mydb/">>},
>                      
>         [{gen_server,init_it,6},{proc_lib,init_p_do_apply,3}]}},
>               {ancestors,
>                  
>         [couch_rep_sup,couch_primary_services,couch_server_sup,<0.1.0>]},
>               {messages,[]},
>               {links,[<0.43.0>]},
>               {dictionary,[]},
>               {trap_exit,true},
>               {status,running},
>               {heap_size,1597},
>               {stack_size,24},
>               {reductions,460}],
>              []]}}
>
>         [Fri, 29 Jan 2010 08:33:10 GMT] [info] [<0.1282.0>] 127.0.0.1
>         - - 'POST'
>         /_replicate 404
>         I googled a while, but did not find anything helpfull for the
>         moment.
>         Can anyone told what's wrong with this?
>
>         Best regards,
>
>         Stephane Mourey
>
>          
>
>

Mime
  • Unnamed multipart/alternative (inline, None, 0 bytes)
View raw message