incubator-couchdb-user mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From "Dan Reverri" <reve...@gmail.com>
Subject Re: Need to troubleshoot: open_error,-10
Date Tue, 22 Jul 2008 01:55:31 GMT
Are you running couchdb as a different user? If so, have you set the
LD_LIBRARY_PATH for this user correctly?

On Mon, Jul 21, 2008 at 6:43 PM, Dan Connelly <daniel.s.connelly@comcast.net>
wrote:

> Oh Relaxed Ones:
>
> I am doing my first install of CouchDB 0.8.   Installing on OpenSuSE
> 10.3 (32-bit, i686 athlon i386 GNU/Linux).    It is giving me an init
> do_boot problem, but nothing I can figure out from the dump.
>
> (Previously, I had installed CouchDB 0.7 on SuSE a Pro 9.2 and got it
> running okay.   Not so lucky now.)
>
> The exact error I get is "open_error,-10".   Apparently LD_LIBRARY_PATH
> is not set properly.   I built and installed erlang from source
> tarball:  otp_src_R12B-2.   I installed the ICU libs (Version 3.6)
> using  Yast (yummy stuff).   I built and installed SpiderMonkey, Version
> 1.7.0.
>
> My LD_LIBRARY_PATH includes the SpiderMonkey lib dir.     "icu-config
> --invoke" works fine and returns the LD_LIBRARY_PATH with /usr/lib added
> (which is where the icu shared objects are installed).
>
> Isn't this sufficient on LD_LIBRARY?   How can I force a verbose
> dependency check?
>
>    -- Dan Connelly (not yet relaxed)
>

Mime
  • Unnamed multipart/alternative (inline, None, 0 bytes)
View raw message