incubator-couchdb-user mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From Guby <guby.m...@gmail.com>
Subject Re: Erroneous output from the trunk?
Date Wed, 23 Apr 2008 16:01:20 GMT
Thanks for the answers guys.
You are right.
But I don't understand why I get the raw HTTP/1.1 response chunk all  
of a sudden and not only the "data" like before?

Doing a "curl" from my server works though!

So I guess it is not CouchDBs fault really...
But what can it be?

and to benoit: I am not behind a proxy...

Best regards
Sebastian




On Apr 23, 2008, at 12:54 PM, Kristopher Tate wrote:

> I might be wrong, but I think what you're looking at is a HTTP/1.1  
> response chunk.
>
> 2e == 46 in hexadecimal, the length of the chunk.
>
> The trailing 0 acts as a terminator for the chunk sequence.
>
> --
> kristopher
>
> On 2008/04/24, at 0:43, Guby wrote:
>>
>> I just updated my install to the trunk version on both my local  
>> machine and on my server:
>> On my local machine everything works nice on the trunk, on the  
>> server on the other hand I get some strange output from CouchDB...
>> 2e
>> {"couchdb":"Welcome","version":"0.7.3a650904"}
>> 0
>> This behavior also makes it impossible to interact with the  
>> database using the _utils/ interface, because of the incorrect  
>> output...
>>
>> Any ideas?
>>
>> Other commands and their output:
>>
>> _all_dbs:
>> 9
>> ["kleio"]
>> 0
>> /kleio/
>>
>> 6c
>> {"db_name":"kleio","doc_count":5,"doc_del_count":0,"update_seq": 
>> 5,"compact_running":false,"disk_size":15721}
>> 0
>>
>> Best regards
>> Sebastian
>>
>>
>>
>


Mime
View raw message