incubator-connectors-commits mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From conflue...@apache.org
Subject [CONF] Apache Connectors Framework > FAQ
Date Mon, 31 Jan 2011 01:36:00 GMT
Space: Apache Connectors Framework (https://cwiki.apache.org/confluence/display/CONNECTORS)
Page: FAQ (https://cwiki.apache.org/confluence/display/CONNECTORS/FAQ)

Comment edited by Nicolas Max :
---------------------------------------------------------------------
It is strange.
I made my test 2 OS (Win and ubuntu server 10.04). The ubuntu was a fresh install.
I tried to craw 2 different web site.
And I have the same result. The craw is stuck after 5 minutes of crawling.

Maybe it is the JDK version?
Maybe it is my crawling parameters are not right? ( but I used default ).


derby.log is empty too...

Thank for help.
Nicolas

Ps: I just click on abord, and I have the following picture since 10 minutes.
!ScreenShot005.jpg|border=1!



Comment was previously :
---------------------------------------------------------------------
It is strange.
I made my test 2 OS (Win and ubuntu server 10.04). The ubuntu was a fresh install.
I tried to craw 2 different web site.
And I have the same result. The craw is stuck after 5 minutes of crawling.

Maybe it is the JDK version?
Maybe it is my crawling parameters are not right? ( but I used default ).


derby.log is empty too...

Thank for help.
Nicolas

Change your notification preferences: https://cwiki.apache.org/confluence/users/viewnotifications.action

Mime
View raw message