incubator-cloudstack-dev mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From Ravi Shankar <ravi.iiit...@gmail.com>
Subject Re: Unable to login into UI after successful installation and start
Date Sun, 10 Feb 2013 06:45:31 GMT
Hi,
I am using Centos 6.3 64 bit OS VM.
Yes, I am building from source.
The link to the log file is log error.log <http://pastebin.com/E5C2EkKZ>.
The Management server and the DB is on the same machine.
I have tried reinstalling the packages with Mysql, but of no use.
I have followed the same steps a while ago and it installed successfully.


Thanks in Advance
Ravi Shankar


On Fri, Feb 8, 2013 at 7:55 AM, David Nalley <david@gnsa.us> wrote:

> On Thu, Feb 7, 2013 at 9:19 PM, Ravi Shankar <ravi.iiitm06@gmail.com>
> wrote:
> > Hi All,
> >
> > I have successfully installed CloudStack 4.0 following the steps given in
> > the documentation. All the services are also started smoothly. But I am
> > unable to login into the UI. As per the log files, there's no error
> except
> > in the log file lcoalhost.-date.log which I am attaching with this mail.
> >
> > I used the command cloud-setup-databases to set up the database and I can
> > connect to the database using the same password and find all the
> > databases(cloud,cloudbridge,cloud_usage) & tables there.
> >
> > Please find attached the log file.
> >
> > Any help is appreciated.
> >
> > Thanks
> > Ravi
>
> The list strips attachments - so use pastebin instead.
> What platform are you using?
> Are you using packages or building from source?
>
> --David
>

Mime
  • Unnamed multipart/alternative (inline, None, 0 bytes)
View raw message