incubator-cloudstack-dev mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From Marcus Sorensen <shadow...@gmail.com>
Subject Re: devcloud-kvm (and marvin bugs)
Date Fri, 11 Jan 2013 18:09:00 GMT
{
    "zones": [
        {
            "localstorageenabled": "true",
            "name": "testzone",
            "guestcidraddress": "10.1.1.0/24",
            "dns1": "8.8.8.8",
            "vlan": "3900-3919",
            "physical_networks": [
                {
                    "broadcastdomainrange": "Zone",
                    "name": "eth0",
                    "traffictypes": [
                        {
                            "typ": "Management"
                        },
                        {
                            "typ": "Guest"
                        }
                    ],
                    "providers": [
                        {
                            "broadcastdomainrange": "ZONE",
                            "name": "VirtualRouter"
                        },
                        {
                            "broadcastdomainrange": "ZONE",
                            "name": "VpcVirtualRouter"
                        }
                    ]
                },
                {
                    "broadcastdomainrange": "Zone",
                    "name": "eth1",
                    "traffictypes": [
                        {
                            "typ": "Public"
                        }
                    ],
                    "providers": [
                        {
                            "broadcastdomainrange": "ZONE",
                            "name": "VirtualRouter"
                        }
                    ]
                }
            ],
            "ipranges": [
                {
                    "startip": "10.0.3.100",
                    "endip": "10.0.3.199",
                    "netmask": "255.255.255.0",
                    "gateway": "10.0.3.2"
                }
            ],
            "networktype": "Advanced",
            "pods": [
                {
                    "endip": "192.168.56.249",
                    "name": "testpod",
                    "startip": "192.168.56.200",
                    "netmask": "255.255.255.0",
                    "clusters": [
                        {
                            "clustername": "testcluster",
                            "hypervisor": "XenServer",
                            "hosts": [
                                {
                                    "username": "root",
                                    "url": "http://192.168.56.10/",
                                    "password": "password"
                                }
                            ],
                            "clustertype": "CloudManaged"
                        }
                    ],
                    "gateway": "192.168.56.1"
                }
            ],
            "internaldns1": "8.8.4.4",
            "secondaryStorages": [
                {
                    "url": "nfs://192.168.56.10:/opt/storage/secondary"
                }
            ]
        }
    ],
    "dbSvr": {
        "dbSvr": "127.0.0.1",
        "passwd": "cloud",
        "db": "cloud",
        "port": 3306,
        "user": "cloud"
    },
    "logger": [
        {
            "name": "TestClient",
            "file": "/var/log/testclient.log"
        },
        {
            "name": "TestCase",
            "file": "/var/log/testcase.log"
        }
    ],
    "mgtSvr": [
        {
            "mgtSvrIp": "192.168.56.10",
            "port": 8096
        }
    ]
}

On Fri, Jan 11, 2013 at 11:07 AM, Prasanna Santhanam <tsp@apache.org> wrote:

> On Fri, Jan 11, 2013 at 12:50:45PM -0500, Marcus Sorensen wrote:
> > I'm attaching the cfg file that I have so far. The goal is to run
> > everything in the devcloud, with public traffic on the NAT xenbr1
> > bridge, management, guest vlans on xenbr0. As mentioned, the 'vlan'
> > setting under zone is tripping up on multiple physical networks (I
> > only want them on physical eth0), and I need to be able to set
> > traffic labels to match physical networks to bridges.
>
> apache munched off the config. can you paste it in text?
>
> --
> Prasanna.,
>

Mime
  • Unnamed multipart/alternative (inline, None, 0 bytes)
View raw message