incubator-cloudstack-dev mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From Edison Su <Edison...@citrix.com>
Subject RE: SSVM and Internet Proxy on CS3.0.x and 4.0.x
Date Mon, 19 Nov 2012 20:03:39 GMT
It's a bug, I heard other people reported the same bug before, but when I look at the code,
I don't find anything obvious wrong...
I use the 
client.getHostConfiguration() . setProxy(host, port); to configure httpclient proxy. It should
 work  in apache httpclient 3.1.

> -----Original Message-----
> From: Alena Prokharchyk
> Sent: Monday, November 19, 2012 11:17 AM
> To: cloudstack-dev@incubator.apache.org; Edison Su
> Subject: Re: SSVM and Internet Proxy on CS3.0.x and 4.0.x
> 
> Edison, could you confirm if this feature still works as you were the one who
> added it?
> 
> commit 5e2f02fdd57258aa5efec5cdf680bdb3fbfce738
> Author: Edison Su <Edison.Su@citrix.com>
> Date:   Thu Jan 26 18:45:31 2012 -0800
> 
>     bug 13315: add httpproxy support in ssvm, only basic auth. User can add
> secstorage.proxy = http://username:password@hostname:port
>     status 13315: resolved fixed
> 
> -Alena.
> 
> 
> 
> On 11/19/12 10:41 AM, "Musayev, Ilya" <imusayev@webmd.net> wrote:
> 
> >Should I file this as a bug?
> >
> >No one is able to confirm that this feature works.
> >
> >Thanks
> >ilya
> >
> >-----Original Message-----
> >From: Musayev, Ilya [mailto:imusayev@webmd.net]
> >Sent: Friday, November 16, 2012 12:53 AM
> >To: cloudstack-dev@incubator.apache.org
> >Subject: SSVM and Internet Proxy on CS3.0.x and 4.0.x
> >
> >In multiple versions of 3.0.x and 4.0 I would define the http proxy
> >setting in Global Settings "secstorage.proxy" - but so far I haven't
> >seen this to be functioning successfully. My infrastructure has
> >internet access via proxy host at the moment.
> >
> >My proxy host is open and does not require username and password. I
> >define it like so http://myproxy.domain.com:3128
> >
> >I tested my proxy on SSVM by defining it in shell via http_proxy env
> >variable and was able to download the file via wget. However, it does
> >not appear that CS passes the http_proxy variable to SSVM.
> >
> >I've restarted CS services, removed and re-provisioned SSVM, and
> >disables/enabled zone, pod and cluster - no luck so far.
> >
> >What mechanism defines proxy and how would i check  that its set on
> >SSVM properly?
> >
> >I'm running CS4.0 build 140, and VmWare vSphere5.
> >
> >Thank you
> >-ilya
> >
> >
> >
> >
> 


Mime
View raw message