incubator-cloudstack-dev mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From Abhinandan Prateek <Abhinandan.Prat...@citrix.com>
Subject Re: HA test systemvm can't work. help me!
Date Fri, 26 Oct 2012 08:24:45 GMT


On 26/10/12 7:03 AM, "guang wu" <kingkisskill@gmail.com> wrote:

>thanks everybody,
>
>1.Your router has a corrupt disk? Can you destroy this router, start a
>new VM for the user? Does the new router still have booting issues?
>
>yes,the disk has corrupted, start a new router VM can normal work. but
>i want to know is this a bug or
>other reason cause the disk corrupt and i want to know how to ensure
>disk data integrity and stability?

>This not a known bug. If you can reproduce it, file a bug with logs.
>
>
>2.Have you tried using a redundant virtual router?
>
>i don't know how to add a redundant virtual router, can you give me
>some material about add a redundant virtual router? i use basic network.

>For basic network the redundant virtual router is not available.

>
>3.i want to know why i can't receive your reply for my email? i see
>receive for mail-list only?
>
>2012/10/24 guang wu <kingkisskill@gmail.com>
>
>> hi,everyone:
>>    i 'm very interest in cloudstack,but now i have a trouble when i test
>> HA. i can't solution, but may be you can help me. for example:
>> my environment is that : 1 zone, 1 pod, 1 cluster, 2 host(agent), 1
>> primary storage, 1 second storage, basic network, nfs, second storage
>>wit=
>h
>> management-server at the same machine,
>> primary storage at the another machine lone, primary storage and second
>> storage use nfs. cloudstack version is : 3.0.3,  (host/agent)os : centos
>> 6.2, nfs version is :4, Hypervisor: kvm,
>> install and deploy is success.
>>    everything is ok and i begin try test HA=A3=ACi pluck pu  reticle
>>that=
>  one
>> of host,  when the host don't contain the systemvm(Virtual Router VM or
>>S=
>econdary
>> Storage VM), the HA can success,
>> otherwise HA fail always, i found the router vm can't running ( work
>> normal ), view the vm console, found the vm disk file failure or pid
>>can'=
>t
>> write orTIP user input run level: or  always stay grub>,  why is that
>> result? nfs can't ensure data integrity and stability or other reason?
>>
>>    i upload some picture,this system vm stay state,
>> help me ,thanks everyone.
>>
>>


Mime
View raw message