incubator-cloudstack-dev mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From Marcus Sorensen <shadow...@gmail.com>
Subject Re: SystemVM ISO is not installed with 4.0 on Ubuntu or Debian
Date Wed, 31 Oct 2012 16:50:32 GMT
I've got a few things as well that should probably go into 4.0.x. It's
been awhile but my impression was that someone in particular was in
charge of cherry picking things out of master for 4.0. If this isn't
the case then I'll get them committed.

On Wed, Oct 31, 2012 at 10:46 AM, Chip Childers
<chip.childers@sungard.com> wrote:
> On Wed, Oct 31, 2012 at 12:43 PM, Wido den Hollander <wido@widodh.nl> wrote:
>> Hi,
>>
>> I just did a fresh CloudStack 4.0 installation from the Debian packages we
>> have and I found a dependency issue.
>>
>> cloud-agent does not depend on cloud-system-iso, thus it doesn't get
>> installed.
>>
>> This took me about 2 hours to figure out why my System VMs weren't working
>> properly.
>>
>> I'll push a fix for this to the master branch, but this will be broken in
>> the 4.0 release.
>
> Can you also push to 4.0, so that we have it corrected when / if we do
> a 4.0.1 bug-fix release?
>
> Also, I think we should probably have a bug filed on this...
>
>> When using apt to install the Agent from the Debian repo they will have to
>> manually install the system-iso package.
>>
>> I'm thinking about adding this dependency to the packages on
>> cloudstack.apt-get.eu to prevent this from happening to new users.
>
> I think that would be great to have fixed in your version.  I guess
> you could really just use the HEAD of the 4.0 branch, if it included
> this fix.  Entirely up to you though...
>
>> Wido
>>

Mime
View raw message