incubator-cloudstack-dev mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From "edison su (JIRA)" <j...@apache.org>
Subject [jira] [Commented] (CLOUDSTACK-131) Templates other than SystemVM template are not getting downloaded on Rhel 6.3 ASF 4.0 setup with KVM host
Date Tue, 18 Sep 2012 23:48:07 GMT

    [ https://issues.apache.org/jira/browse/CLOUDSTACK-131?page=com.atlassian.jira.plugin.system.issuetabpanels:comment-tabpanel&focusedCommentId=13458295#comment-13458295
] 

edison su commented on CLOUDSTACK-131:
--------------------------------------

Need to take at your network configuration, make sure inside ssvm, you can connect to mgt
server. Or you can login into ssvm, take a look at agent log.
                
> Templates other than SystemVM template are not getting downloaded on Rhel 6.3 ASF 4.0
setup with KVM host
> ---------------------------------------------------------------------------------------------------------
>
>                 Key: CLOUDSTACK-131
>                 URL: https://issues.apache.org/jira/browse/CLOUDSTACK-131
>             Project: CloudStack
>          Issue Type: Bug
>          Components: Management Server, Template
>    Affects Versions: pre-4.0.0
>         Environment: MS OS : Rhel 6.3
> Hypervisor : KVM
> BUILD : [Git Revision: 54f9af1695bc359b02e9fc906b3b335cc0bfec41
> Git URL: https://git-wip-us.apache.org/repos/asf/incubator-cloudstack.git
>            Reporter: Abhinav Roy
>            Assignee: edison su
>             Fix For: pre-4.0.0
>
>         Attachments: management-server.log
>
>
> Description :
> ======================
> Templates other than the systemvm template are not getting downloaded after deploying
a Basic/Advanced zone CS setup with KVM hypervisor.
> Steps :
> ======================
> Deploy a CS setup with KVM hypervisor.
> Expected behaviour :
> ======================
> Zone should be successfully deployed, system VMS should be created and the default template
should be deployed.
> Observed behaviour :
> ======================
> 1. Zone deployment is successful.
> 2. system-vms get created successfully.
> 3. But the problem is that there is no sign of deployment of any other template (nothing
seen in logs too), even if I try to manually register and deploy a template it doesn't happen.

> 4. Restarting system vm or management server doesn't change the behaviour.

--
This message is automatically generated by JIRA.
If you think it was sent incorrectly, please contact your JIRA administrators
For more information on JIRA, see: http://www.atlassian.com/software/jira

Mime
View raw message