incubator-cloudstack-dev mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From "Sailaja Mada (JIRA)" <j...@apache.org>
Subject [jira] [Created] (CLOUDSTACK-103) Default security group is not displayed while deploying the instance
Date Fri, 14 Sep 2012 07:16:07 GMT
Sailaja Mada created CLOUDSTACK-103:
---------------------------------------

             Summary: Default security group is not displayed while deploying the instance
                 Key: CLOUDSTACK-103
                 URL: https://issues.apache.org/jira/browse/CLOUDSTACK-103
             Project: CloudStack
          Issue Type: Bug
          Components: UI
    Affects Versions: pre-4.0.0
            Reporter: Sailaja Mada
            Priority: Minor


Setup: Management server with RHEL 6.3  , Xen 6.0.2

Steps:

1. Deploy Basic Zone with service offering DefaultSharedNetworkOfferingWithSGService
2. Default security group is created with above zone deployment 
3. Tried to deploy instance 

Observation:

1. UI flow has a screen to select the security group  where Default security group is not
getting displayed .  But deploy instance went thru fine and added to default security group
if we proceed to the next screens.
2. If we create new security group then that would get displayed 

Expected Results :

Default group should be displayed . [Attached the snap] 


--
This message is automatically generated by JIRA.
If you think it was sent incorrectly, please contact your JIRA administrators
For more information on JIRA, see: http://www.atlassian.com/software/jira

Mime
View raw message