incubator-cloudstack-dev mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From "edison su" <edison...@citrix.com>
Subject Re: Review Request: CS-15521 Xenserver based User VM failed to HA when vrouter runs on ESXi
Date Thu, 26 Jul 2012 17:45:07 GMT

-----------------------------------------------------------
This is an automatically generated e-mail. To reply, visit:
https://reviews.apache.org/r/5903/#review9506
-----------------------------------------------------------

Ship it!


Ship It!

- edison su


On July 26, 2012, 5:09 p.m., mice xia wrote:
> 
> -----------------------------------------------------------
> This is an automatically generated e-mail. To reply, visit:
> https://reviews.apache.org/r/5903/
> -----------------------------------------------------------
> 
> (Updated July 26, 2012, 5:09 p.m.)
> 
> 
> Review request for cloudstack, Abhinandan Prateek and edison su.
> 
> 
> Description
> -------
> 
> Change:
> return false as an answer when executing PingTestCommand in VMwareResource
> 
> Parent patch:
> https://reviews.apache.org/r/5738/
> they are not related, but the line number has been changed in the parent patch
> 
> 
> This addresses bug CS-15521.
> 
> 
> Diffs
> -----
> 
>   plugins/hypervisors/vmware/src/com/cloud/hypervisor/vmware/resource/VmwareResource.java
685a321 
> 
> Diff: https://reviews.apache.org/r/5903/diff/
> 
> 
> Testing
> -------
> 
> one xs cluster with two XS, one vmware cluster, in the same pod. vrouter on vmware cluster
> start HA-enabled XS-based VM and shutdown the XS it belongs to, VM restarts on the other
XS successfully
> 
> 
> Thanks,
> 
> mice xia
> 
>


Mime
  • Unnamed multipart/alternative (inline, None, 0 bytes)
View raw message