incubator-cloudstack-dev mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From "disheng su" <edison...@citrix.com>
Subject Re: Review Request: CS-15521 Xenserver based User VM failed to HA when vrouter runs on ESXi
Date Tue, 24 Jul 2012 21:47:07 GMT

-----------------------------------------------------------
This is an automatically generated e-mail. To reply, visit:
https://reviews.apache.org/r/5903/#review9417
-----------------------------------------------------------


The correct way is ssh into router vm, then ping user vm ip address. As pingtestcommand is
testing user vm's aliveness, need to make sure pingtestcommand returns the correct vm status.
Take scripts/vm/pingtest.sh as an example.

- disheng su


On July 11, 2012, 3:14 a.m., mice xia wrote:
> 
> -----------------------------------------------------------
> This is an automatically generated e-mail. To reply, visit:
> https://reviews.apache.org/r/5903/
> -----------------------------------------------------------
> 
> (Updated July 11, 2012, 3:14 a.m.)
> 
> 
> Review request for cloudstack and Abhinandan Prateek.
> 
> 
> Description
> -------
> 
> Change:
> return false as an answer when executing PingTestCommand in VMwareResource
> 
> Parent patch:
> https://reviews.apache.org/r/5738/
> they are not related, but the line number has been changed in the parent patch
> 
> 
> This addresses bug CS-15521.
> 
> 
> Diffs
> -----
> 
>   core/src/com/cloud/hypervisor/vmware/resource/VmwareResource.java b52d441 
> 
> Diff: https://reviews.apache.org/r/5903/diff/
> 
> 
> Testing
> -------
> 
> 
> Thanks,
> 
> mice xia
> 
>


Mime
  • Unnamed multipart/alternative (inline, None, 0 bytes)
View raw message