incubator-cloudstack-dev mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From Marlon Davids <mdav...@umbee.co.uk>
Subject RE: VM's freezing up
Date Thu, 10 May 2012 01:10:00 GMT
Hey Anthony,

 I see this behaviour on Windows 2008 R2 VM's. I have turned off C state already but still
seeing the same issue. 

I honestly don’t recall seeing turbo mode in the bios but I'll take another look.

Kind Regards,
Marlon Davids

..............................................................................................
P: +44 (0)845 619 7444 | M: +44 (0)7827 333 583  E:  mdavids@umbee.co.uk
..............................................................................................
W: www.umbeehosting.co.uk Managed Hosting Specialists.
..............................................................................................


Umbee Ltd, TMS House, Cray Avenue, Orpington, Kent, BR5 3QB
Company Registration Number. 06954604. VAT Registration Number 977446172 

This e-mail and the information it contains are confidential.
If you have received this e-mail in error please notify the sender immediately.
You should not copy it for any purpose or disclose its contents to any other person.
The contents of this e-mail do not necessarily reflect the views of the company.
E&OE

 Please consider the environment before printing this email


-----Original Message-----
From: Anthony Xu [mailto:Xuefei.Xu@citrix.com] 
Sent: 10 May 2012 02:04
To: cloudstack-dev@incubator.apache.org
Subject: RE: VM's freezing up

I saw this issue with ubuntu guest OS, upgrading to latest kernel for that release can fix
this issue.
Can you provide more information about the VM?

Or it may be caused by advanced cpu C state or turbo mode, you may need to turn off C state
or limit it to C2 and turn off turbo mode in BIOS.



Anthony



From: Marlon Davids [mailto:mdavids@umbee.co.uk]
Sent: Wednesday, May 09, 2012 5:56 PM
To: cloudstack-dev@incubator.apache.org
Subject: VM's freezing up

Hello,

I'm seeing some issues with VM's freezing when we assign more than 1vCPU in service offering
in Cloudstack.

At first glance it looks like it's a Xenserver issue but I thought I would see if anyone has
come across this before.

Software = Xenserver 5.6 SP2
Host = HP DL360 G6 2x E5505 2.0Ghz 72GB RAM all the bios tweaks done.

Kind Regards,
Marlon Davids

..............................................................................................
P: +44 (0)845 619 7444 | M: +44 (0)7827 333 583  E:  mdavids@umbee.co.uk<mailto:mdavids@umbee.co.uk>
..............................................................................................
W: www.umbeehosting.co.uk<http://www.umbeehosting.co.uk/> Managed Hosting Specialists.
..............................................................................................

[cid:image001.png@01CD2E50.02178690]
Umbee Ltd, TMS House, Cray Avenue, Orpington, Kent, BR5 3QB Company Registration Number. 06954604.
VAT Registration Number 977446172

This e-mail and the information it contains are confidential.
If you have received this e-mail in error please notify the sender immediately.
You should not copy it for any purpose or disclose its contents to any other person.
The contents of this e-mail do not necessarily reflect the views of the company.
E&OE

P Please consider the environment before printing this email

Mime
View raw message