incubator-chukwa-user mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From Mohammad Tariq <donta...@gmail.com>
Subject Re: No Collector.pid file
Date Thu, 17 Nov 2011 07:49:41 GMT
I have changed the collector port and now when I point my web browse
to " http://localhost:8080/hicc/ " it shows me -

"HTTP Status 503 - This application is not currently available"

The HiccWebServer is running/

Regards,
    Mohammad Tariq



On Thu, Nov 17, 2011 at 12:45 PM, Mohammad Tariq <dontariq@gmail.com> wrote:
> Hi Eric,
>  Thanks a lot for the info.
>
> Regards,
>     Mohammad Tariq
>
>
>
> On Thu, Nov 17, 2011 at 12:44 PM, Eric Yang <eric818@gmail.com> wrote:
>> Hi Tariq,
>>
>> Chukwa hicc and collector are designed to run on different servers.
>> Hence, it is probably best to use alternative port for Chukwa
>> collector.  The port number for Chukwa collector can be adjusted in
>> chukwa-collector-conf.xml with chukwaCollector.http.port setting.
>> "collectors" file should contain http://localhost:8090/ for agent to
>> push events to collector.
>>
>> regards,
>> Eric
>>
>> On Wed, Nov 16, 2011 at 11:04 PM, Mohammad Tariq <dontariq@gmail.com> wrote:
>>> Hi Ahmed,
>>>
>>>   When I am pointing my web browser to " http://localhost:8080/hicc "
>>> the only thing which I can see on the browser is " Chukwa servlet
>>> running "..and in the logs it is showing that address 8080 is already
>>> in use, although I have changed the tomcat port to 8090.I am using
>>> 0.4.0..What might be the cause???
>>>
>>> Regards,
>>>     Mohammad Tariq
>>>
>>>
>>>
>>> On Thu, Nov 17, 2011 at 11:54 AM, Mohammad Tariq <dontariq@gmail.com> wrote:
>>>> Hello Ahmed,
>>>>
>>>>   Sure, i'll try and contact you on the list if I face any
>>>> problem..Who else do I have when it comes to Chukwa...;)
>>>>
>>>> Regards,
>>>>     Mohammad Tariq
>>>>
>>>>
>>>>
>>>> On Thu, Nov 17, 2011 at 11:50 AM, Ahmed Fathalla <afathalla@gmail.com>
wrote:
>>>>> Great work Mohammad!
>>>>> Try it out and tell us if you need help!
>>>>>
>>>>> On Thu, Nov 17, 2011 at 8:15 AM, TARIQ <dontariq@gmail.com> wrote:
>>>>>>
>>>>>> Chukwa is working fine with Hadoop-0.20.2..Earlier I was using
>>>>>> 0.20.203.0 and it had the same configuration just as 0.20.2..but
it
>>>>>> was not working earlier.I am able to start both agent and collector
>>>>>> properly
>>>>>>
>>>>>> Regards,
>>>>>>     Mohammad Tariq
>>>>>>
>>>>>>
>>>>>>
>>>>>> On Thu, Nov 17, 2011 at 9:55 AM, Eric Yang-3 [via Apache Chukwa]
>>>>>> <[hidden email]> wrote:
>>>>>> > Collector and agent share the same code for pid file locking.
 You may
>>>>>> > want
>>>>>> > to check $CHUKWA_HOME/conf/chukwa-env.sh on the collector machine
>>>>>> > and make sure
>>>>>> >
>>>>>> > export CHUKWA_PID_DIR=
>>>>>> >
>>>>>> > is setup correctly.
>>>>>> >
>>>>>> > regards,
>>>>>> > Eric
>>>>>> >
>>>>>> > On Wed, Nov 16, 2011 at 4:07 PM, Mohammad Tariq <[hidden
email]> wrote:
>>>>>> >> Although I can find the Agent.pid file in pidDir directory,
the
>>>>>> >> Collector.pid file is absent. And because of this the system
is not
>>>>>> >> able to retrieve the PID of collector process.As a result
kill is also
>>>>>> >> not working for collector.Any comments???
>>>>>> >>
>>>>>> >> Regards,
>>>>>> >>     Mohammad Tariq
>>>>>> >>
>>>>>> >
>>>>>> >
>>>>>> > ________________________________
>>>>>> > If you reply to this email, your message will be added to the
discussion
>>>>>> > below:
>>>>>> >
>>>>>> > http://apache-chukwa.679492.n3.nabble.com/No-Collector-pid-file-tp3514337p3514777.html
>>>>>> > To unsubscribe from Apache Chukwa, click here.
>>>>>> > NAML
>>>>>>
>>>>>> ________________________________
>>>>>> View this message in context: Re: No Collector.pid file
>>>>>> Sent from the Chukwa - Users mailing list archive at Nabble.com.
>>>>>
>>>>>
>>>>>
>>>>> --
>>>>> Ahmed Fathalla
>>>>>
>>>>
>>>
>>
>

Mime
View raw message