incubator-cassandra-user mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From Jonathan Lacefield <jlacefi...@datastax.com>
Subject Re: Apache cassandra not joining cluster ring
Date Wed, 09 Apr 2014 14:21:02 GMT
Hello

   The nodetool status that you mentioned, was that executed on the 4th
node itself?   Also What does netstat display?  Are the correct ports
listening on that node?

   Per opscenter, What version of opscenter are you using?  Are you able to
manually start the agents on the nodes themselves?

On Apr 9, 2014, at 6:57 AM, Joyabrata Das <joy.luv.challenges@gmail.com>
wrote:

Hello All,

Kindly help with below issues, I'm really stuck here.

Thanks,
Joy

On 8 April 2014 21:55, Joyabrata Das <joy.luv.challenges@gmail.com> wrote:

> Hello,
>
> I've a four node apache cassandra community 1.2 cluster in single
> datacenter with a seed.
> All configurations are similar in cassandra.yaml file.
> The following issues are faced, please help.
>
> 1] Though fourth node isn't listed in nodetool ring or status command,
> system.log displayed only this node isn't communicating via gossip
> protoccol with other nodes.
> However both jmx & telnet port is enabled with proper listen/seed address
> configured.
>
> 2] Though Opscenter is able to recognize all four nodes, the agents are
> not getting installed from opscenter.
> However same JVM version is installed as well as JAVA_HOME is also set in
> all four nodes.
>
> Further observed that problematic node has Ubuntu 64-Bit & other nodes are
> Ubuntu 32-Bit, can it be the reason?
>
> Thanks,
> Joy
>

Mime
View raw message