incubator-cassandra-user mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From Tamar Fraenkel <ta...@tok-media.com>
Subject Re: failed to restore from snapshot
Date Sun, 20 May 2012 15:37:17 GMT
Hi!
Sorry, ignore previous mail, my bad.
Copied the files to the wrong place.
Thanks
*Tamar Fraenkel *
Senior Software Engineer, TOK Media

[image: Inline image 1]

tamar@tok-media.com
Tel:   +972 2 6409736
Mob:  +972 54 8356490
Fax:   +972 2 5612956





On Sun, May 20, 2012 at 6:19 PM, Tamar Fraenkel <tamar@tok-media.com> wrote:

> Hi!
> I wanted to test restoring my Cassandra cluster from a snapshot.
>
> I created a new ring (with 3 nodes) same as my environment.
> I started recovering one node at a time and failed with the first :)
>
> I didn't create the schema on the new node, but I did create the cluster.
> I stopped Cassandra
> I copied the content of the snapshot to the data directory under the
> keyspace
> name.
> I started Cassandra
> ==>
> Nothing happened - it didn't even know about the keyspace
>
> So I created the keyspace and all the CF using cli and restarted
> Cassandra again.
> ==>
> Now it knows the schema, but it does not seem to have the data.
>
> What am I doing wrong?
>
> By the way I am running Cassandra 1.0.9 on DataStax AMIs
>
> Thanks
>
> *Tamar Fraenkel *
> Senior Software Engineer, TOK Media
>
> [image: Inline image 1]
>
> tamar@tok-media.com
> Tel:   +972 2 6409736
> Mob:  +972 54 8356490
> Fax:   +972 2 5612956
>
>
>
>

Mime
View raw message