incubator-cassandra-user mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From Tamar Fraenkel <ta...@tok-media.com>
Subject Re: restoring from snapshot - missing data
Date Mon, 21 May 2012 05:01:17 GMT
Thanks. Just figured out yesterday that I switched the snapshots mixing the
tokens.
Will try again today.
And another question. If I am putting the snapshots on a clean ring, I need
to first create the data model?
Thanks
*Tamar Fraenkel *
Senior Software Engineer, TOK Media

[image: Inline image 1]

tamar@tok-media.com
Tel:   +972 2 6409736
Mob:  +972 54 8356490
Fax:   +972 2 5612956





On Mon, May 21, 2012 at 1:44 AM, Tyler Hobbs <tyler@datastax.com> wrote:

> Did you use the same tokens for the nodes in both clusters?
>
>
> On Sun, May 20, 2012 at 1:25 PM, Tamar Fraenkel <tamar@tok-media.com>wrote:
>
>> Hi!
>> I am testing backup and restore.
>> I created the restore using parallel ssh on all 3 nodes.
>> I created a new 3 ring setup and used the snapshot to test recover.
>> Snapshot from every original node went to one of the new nodes.
>> When I compare the content of the data dir it seems that all files from
>> the original cluster exist on the backup cluster.
>> *But* when I do some cqlsh queries it seems as though about 1/3 of my
>> data is missing.
>>
>> Any idea what could be the issue?
>> I thought that snapshot flushes all in-memory writes to disk, so it
>> can't be that some data was not on the original snapshot.
>>
>> Help is much appreciated,
>> Thanks
>>
>> *Tamar Fraenkel *
>> Senior Software Engineer, TOK Media
>>
>> [image: Inline image 1]
>>
>> tamar@tok-media.com
>> Tel:   +972 2 6409736
>> Mob:  +972 54 8356490
>> Fax:   +972 2 5612956
>>
>>
>>
>>
>
>
> --
> Tyler Hobbs
> DataStax <http://datastax.com/>
>
>

Mime
View raw message