incubator-cassandra-user mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From "Jay Parashar" <jparas...@itscape.com>
Subject DataStax Opscenter 2.0 question
Date Wed, 18 Apr 2012 21:51:45 GMT
I am having trouble in running the OpsCenter. It starts without any error
but the GUI stays in the index page and just shows "Loading OpsCenter.".
Firebug shows an error "this._onClusterSave.bind is not a function".

I have the log turned on DEBUG it shows no error (pasted below). This is the
only change I have made to the "opscenterd.conf" file.

 

Cassandra 1.0.8 included in DSE 2.0 is running fine. Would appreciate any
help. Previously, I had no problems configuring/running the OpsCenter 1.4.1.


 

2012-04-18 23:40:32+0200 []  INFO: twistd 10.2.0 (/usr/bin/python2.6 2.6.6)
starting up.

2012-04-18 23:40:32+0200 []  INFO: reactor class:
twisted.internet.selectreactor.SelectReactor.

2012-04-18 23:40:32+0200 []  INFO: Logging level set to 'debug'

2012-04-18 23:40:32+0200 []  INFO: OpsCenterdService startService

2012-04-18 23:40:32+0200 []  INFO: OpsCenter version: 2.0

2012-04-18 23:40:32+0200 []  INFO: Compatible agent version: 2.7

2012-04-18 23:40:32+0200 [] DEBUG: Main config options:

2012-04-18 23:40:32+0200 [] DEBUG: agents : [('ssl_certfile',
'./ssl/opscenter.pem'), ('tmp_dir', './tmp'), ('path_to_installscript',
'./bin/install_agent.sh'), ('path_to_sudowrap', './bin/sudo_with_pass.py'),
('agent_keyfile', './ssl/agentKeyStore'), ('path_to_deb', 'NONE'),
('ssl_keyfile', './ssl/opscenter.key'), ('agent_certfile',
'./ssl/agentKeyStore.pem'), ('path_to_rpm', 'NONE')], webserver :
[('interface', '127.0.0.1'), ('staticdir', './content'), ('port', '8888'),
('log_path', './log/http.log')], stat_reporter : [('ssl_key',
'./ssl/stats.pem')], logging : [('log_path', './log/opscenterd.log'),
('level', 'DEBUG')], authentication : [('passwd_file', './passwds')], 

2012-04-18 23:40:32+0200 [] DEBUG: Loading all per-cluster config files

2012-04-18 23:40:32+0200 [] DEBUG: Done loading all per-cluster config files

2012-04-18 23:40:32+0200 []  INFO: No clusters are configured yet, checking
to see if a config migration is needed

2012-04-18 23:40:32+0200 []  INFO: Main config does not appear to include a
cluster configuration, skipping migration

2012-04-18 23:40:32+0200 [] DEBUG: Loading all per-cluster config files

2012-04-18 23:40:32+0200 [] DEBUG: Done loading all per-cluster config files

2012-04-18 23:40:32+0200 []  INFO: No clusters are configured

2012-04-18 23:40:32+0200 []  INFO: HTTP BASIC authentication disabled

2012-04-18 23:40:32+0200 []  INFO: SSL enabled

2012-04-18 23:40:32+0200 []  INFO: opscenterd.WebServer.OpsCenterdWebServer
starting on 8888

2012-04-18 23:40:32+0200 []  INFO: Starting factory
<opscenterd.WebServer.OpsCenterdWebServer instance at 0x9e35c2c>

2012-04-18 23:40:32+0200 []  INFO: morbid.morbid.StompFactory starting on
61619

2012-04-18 23:40:32+0200 []  INFO: Starting factory
<morbid.morbid.StompFactory instance at 0x9e96a4c>

2012-04-18 23:40:32+0200 []  INFO: Configuring agent communication with ssl
support enabled.

2012-04-18 23:40:32+0200 []  INFO: morbid.morbid.StompFactory starting on
61620

2012-04-18 23:40:32+0200 []  INFO: OS Version: Linux version
2.6.35-22-generic (buildd@rothera) (gcc version 4.4.5 (Ubuntu/Linaro
4.4.4-14ubuntu4) ) #33-Ubuntu SMP Sun Sep 19 20:34:50 UTC 2010

2012-04-18 23:40:32+0200 []  INFO: CPU Info: ['2197.558', '2197.558']

2012-04-18 23:40:33+0200 []  INFO: Mem Info: 2966MB

2012-04-18 23:40:33+0200 []  INFO: Package Manager: apt

2012-04-18 23:41:32+0200 [] DEBUG: Average opscenterd CPU usage: 0.23%,
memory usage: 16 MB

2012-04-18 23:42:32+0200 [] DEBUG: Average opscenterd CPU usage: 0.07%,
memory usage: 16 MB

 

 

Thanks

Jay


Mime
View raw message