incubator-callback-dev mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From "Becky Gibson (Commented) (JIRA)" <j...@apache.org>
Subject [jira] [Commented] (CB-35) Sound Playback Problem with PhoneGap 1.2 iOS?
Date Wed, 07 Dec 2011 21:46:41 GMT

    [ https://issues.apache.org/jira/browse/CB-35?page=com.atlassian.jira.plugin.system.issuetabpanels:comment-tabpanel&focusedCommentId=13164742#comment-13164742
] 

Becky Gibson commented on CB-35:
--------------------------------

I did find one issue that after recording more than once the recording would not play until
I played another media file.  I did update the code to make sure that the audio session is
set to active for every play.   That solved my particular issue.  The code is here: https://github.com/becka11y/callback-ios/commit/aac1991e1f7502279d3d982d9ed44423f5cc3647
 I plan to merge it for the 1.3 release.
                
> Sound Playback Problem with PhoneGap 1.2 iOS?
> ---------------------------------------------
>
>                 Key: CB-35
>                 URL: https://issues.apache.org/jira/browse/CB-35
>             Project: Apache Callback
>          Issue Type: Bug
>          Components: iOS
>            Reporter: Shazron Abdullah
>
> reported at: https://github.com/callback/callback-ios/issues/20
> Is anyone else experiencing sound playback problems with v1.2 for iOS? I am seeing the
debug messages in the XCode console that sounds are being located and started but I don't
hear anything. The sound settings on my phone are fine and other apps and native functionality
play audible sounds.
> Here is some sample output from XCode:
> 2011-11-23 16:34:31.778 GWMobile[12352:707] Found resource '/var/mobile/Applications/4FC5BBED-9644-455B-A249-0010B05078AF/GWMobile.app/www/audio/on_tap.mp3'
in the web folder.
> 2011-11-23 16:34:31.932 GWMobile[12352:707] Playing audio sample 'audio/on_tap.mp3'
> 2011-11-23 16:34:32.450 GWMobile[12352:707] Finished playing audio sample 'audio/on_tap.mp3
> But nothing is audible. This was working fine on 1.0.
> Thanks,
> Andy

--
This message is automatically generated by JIRA.
If you think it was sent incorrectly, please contact your JIRA administrators: https://issues.apache.org/jira/secure/ContactAdministrators!default.jspa
For more information on JIRA, see: http://www.atlassian.com/software/jira

        

Mime
View raw message