incubator-blur-dev mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From Gagan Juneja <gagandeepjun...@gmail.com>
Subject Re: Trouble Building 0.2
Date Thu, 11 Jul 2013 05:30:06 GMT
Hi,
Can you please create a file named "zookeepers" with the content of
your zookeeper host name like localhost. And put this file in conf
directory of blur.

Let us know if it works I will raise an issue to fix this.

Regards,
Gagan

On Thu, Jul 11, 2013 at 10:20 AM,  <development@the10thfloor.com> wrote:
> Unfortunately, while the skiptest flag worked to get installed, I still
> can't start blur.
>
> I get the following error:
> cat:
> /opt/incubator-blur/distribution/src/main/scripts/bin/../conf/zookeepers:
> No such file or directory
>
> The full installation log is here:
> http://pastebin.com/GVPABsM9
>
> My zookeeper install is via CH4.  Is this an issue here?
>
> Thanks,
>
> slevytam
>
>
>> Looks like the bind port for tests is failing. There must be another
>> process already bound on that port on your machine.  We should change that
>> address to be random in the test.  I will try to take look at it tomorrow.
>> In the meantime if you want to run blur yes you should disable the tests.
>>
>> Aaron
>>
>> Sent from my iPad
>>
>> On Jul 10, 2013, at 12:37 PM, development@the10thfloor.com wrote:
>>
>>> Unfortunately, I get the same error with the master branch.  I've pasted
>>> my install log here: http://pastebin.com/gfzYxvr0
>>>
>>> Should I be using -DskipTests on the mvn install command?
>>>
>>> Thanks,
>>>
>>> slevytam
>>>
>>>
>>>
>>>> Yes, that branch is a work in progress.  Please try the master branch
>>>> for
>>>> trying out 0.2.  Once that branch is working it will be merge into
>>>> master.
>>>>
>>>> Aaron
>>>>
>>>>
>>>> On Wed, Jul 10, 2013 at 1:52 AM, <development@the10thfloor.com> wrote:
>>>>
>>>>> Hello,
>>>>>
>>>>> I'm trying to give Blur a look but I am having trouble building from
>>>>> git
>>>>> checkout 0.2.0-newtypesystem.
>>>>>
>>>>> I've attached the maven install log below.  It appears that there is
>>>>> some
>>>>> "address already in use" issue with zookeeper.
>>>>>
>>>>> Any help would be appreciated.
>>>>>
>>>>> Thanks,
>>>>>
>>>>> slevytam
>>>>>
>>>>> -----------------------------------------
>>>>>
>>>>> 13/07/10 05:43:43 INFO server.ZooKeeperServer: Server
>>>>> environment:user.name=root
>>>>> 13/07/10 05:43:43 INFO server.ZooKeeperServer: Server
>>>>> environment:user.home=/root
>>>>> 13/07/10 05:43:43 INFO server.ZooKeeperServer: Server
>>>>> environment:user.dir=/opt/incubator-blur/blur-util
>>>>> 13/07/10 05:43:43 INFO server.ZooKeeperServer: tickTime set to 2000
>>>>> 13/07/10 05:43:43 INFO server.ZooKeeperServer: minSessionTimeout set
>>>>> to
>>>>> -1
>>>>> 13/07/10 05:43:43 INFO server.ZooKeeperServer: maxSessionTimeout set
>>>>> to
>>>>> -1
>>>>> 13/07/10 05:43:43 INFO server.NIOServerCnxnFactory: binding to port
>>>>> 0.0.0.0/0.0.0.0:10101
>>>>> 13/07/10 05:43:43 ERROR server.ZooKeeperServerMain: Unexpected
>>>>> exception,
>>>>> exiting abnormally
>>>>> java.net.BindException: Address already in use
>>>>>        at sun.nio.ch.Net.bind(Native Method)
>>>>>        at
>>>>> sun.nio.ch.ServerSocketChannelImpl.bind(ServerSocketChannelImpl.java:137)
>>>>>        at
>>>>> sun.nio.ch.ServerSocketAdaptor.bind(ServerSocketAdaptor.java:77)
>>>>>        at
>>>>> sun.nio.ch.ServerSocketAdaptor.bind(ServerSocketAdaptor.java:70)
>>>>>        at
>>>>>
>>>>> org.apache.zookeeper.server.NIOServerCnxnFactory.configure(NIOServerCnxnFactory.java:95)
>>>>>        at
>>>>>
>>>>> org.apache.zookeeper.server.ZooKeeperServerMain.runFromConfig(ZooKeeperServerMain.java:110)
>>>>>        at
>>>>>
>>>>> org.apache.zookeeper.server.ZooKeeperServerMain.initializeAndRun(ZooKeeperServerMain.java:86)
>>>>>        at
>>>>>
>>>>> org.apache.zookeeper.server.ZooKeeperServerMain.main(ZooKeeperServerMain.java:52)
>>>>>        at
>>>>>
>>>>> org.apache.zookeeper.server.quorum.QuorumPeerMain.initializeAndRun(QuorumPeerMain.java:116)
>>>>>        at
>>>>>
>>>>> org.apache.zookeeper.server.quorum.QuorumPeerMain.main(QuorumPeerMain.java:78)
>>>>>        at
>>>>> org.apache.blur.zookeeper.ZkUtilsTest$1.run(ZkUtilsTest.java:51)
>>>>>        at java.lang.Thread.run(Thread.java:679)
>>>>>
>>>>> Results :
>>>>>
>>>>> Tests run: 0, Failures: 0, Errors: 0, Skipped: 0
>>>>>
>>>>> [INFO]
>>>>> ------------------------------------------------------------------------
>>>>> [INFO] Reactor Summary:
>>>>> [INFO]
>>>>> [INFO] Blur .............................................. SUCCESS
>>>>> [1.143s]
>>>>> [INFO] Blur Util ......................................... FAILURE
>>>>> [1.029s]
>>>>>
>>>>
>>
>

Mime
View raw message