incubator-bigtop-dev mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From Doug Chang <do...@stanfordalumni.org>
Subject Re: `make rpms' dies during oozie-docs build
Date Fri, 06 Apr 2012 20:27:45 GMT
this issue also exists in make deb...

On Fri, Apr 6, 2012 at 1:04 PM, Jos Backus <jos@catnook.com> wrote:

> Hi Roman,
>
> Thanks for responding!
>
> On Thu, Apr 5, 2012 at 2:50 PM, Roman Shaposhnik <rvs@apache.org> wrote:
> > On Wed, Apr 4, 2012 at 5:20 PM, Jos Backus <jos@catnook.com> wrote:
> >> Hi,
> >>
> >> My `make rpms' on trunk at '229e9f5 BIGTOP-513-Pig Packaging Cleanup'
> >> is failing, any idea what the problem could be? Does this have
> >> anything to do with the Doxia merge?
> >
> > This is weird. I've just kicked a full Oozie build on our Jenkins:
> >
> http://bigtop01.cloudera.org:8080/view/Bigtop-trunk/job/Bigtop-trunk-Oozie/19/
> >
> > and it ran without any issues. You're welcome to inspect the logs, but
> beyond
> > that I'm not sure I can help much.
>
> Mayank, Benoy and I did some digging. The issue is that doc/pom.xml in
> oozie-3.1.3 refers to some Yahoo! artifacts (doxia-core and
> doxia-module-twiki, both version 1.0-alpha-9.2y) but the repository in
> pom.xml (http://yahoo.github.com/maven/repository) no longer exists. I
> have downloaded the jars and installed them on the build machine in
> ~/.m2 which fixed the issue. My guess is your build works because
> ~/.m2 cached the jars or you have them in a local repo.
>
> Thanks!
>
> Jos
> --
> Jos Backus
> jos at catnook.com
>

Mime
  • Unnamed multipart/alternative (inline, None, 0 bytes)
View raw message