incubator-ambari-user mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From Dustine Rene Bernasor <dust...@thecyberguardian.com>
Subject Re: Trouble starting some services
Date Fri, 08 Mar 2013 03:13:32 GMT
Hello,

Jira created: https://issues.apache.org/jira/browse/AMBARI-1587

On 3/8/2013 8:03 AM, Mahadev Konar wrote:
> Hi Dustine,
>  Can you please file jiras for these 2 issues? We can track them on 
> jira. Also, can you please upload the ambari-agent logs for the 
> machines where HBase/Nagios are failing?
>
> thanks
> mahadev
>
> On Thu, Mar 7, 2013 at 2:02 AM, Dustine Rene Bernasor 
> <dustine@thecyberguardian.com <mailto:dustine@thecyberguardian.com>> 
> wrote:
>
>     Hello,
>
>     Previously, I wrote an email regarding a problem during the deploy.
>     I was able to deploy successfully but since Ambari, for now,
>     does not provide a way to add another service to an existing
>     deployment,
>     I did a reset and started all over again.
>
>     This was my planned set-up.
>
>     ServerA (9GB)
>     * NameNode
>     * SNameNode
>     * JobTracker
>     * HBase Master
>     * Nagios Server
>     * Ganglia Server
>     * Client (HDFS, MapReduce, Piq, Sqoop...)
>
>     ServerB (9GB)
>     * DataNode
>     * TaskTracker
>     * ZooKeeper Server
>     * HBase RegionServer
>     * Client
>
>     ServerC (9GB)
>     * DataNode
>     * TaskTracker
>     * ZooKeeper Server
>     * HBase RegionServer
>     * Client
>
>     ServerD (2GB)
>     * DataNode
>     * TaskTracker
>     * ZooKeeper Server
>     * HBase RegionServer
>     * Client
>
>     ServerE (2GB)
>     * DataNode
>     * TaskTracker
>     * HBase RegionServer
>     * Client
>
>     ServerF (2GB)
>     * DataNode
>     * TaskTracker
>     * HBase RegionServer
>     * Client
>
>     Everything is ok, however during the Install, Start, and Test
>     step, some
>     of the services could not be started (HBase, Nagios). I am
>     redirected to the Dashboard.
>     From there, I try to start the services that were not started
>     but I could not start them.
>
>     Perhaps, this is something to do with my set-up? What would be the
>     best way to distribute
>     the services?
>
>     Thanks.
>
>     Dustine
>
>


Mime
View raw message