incubator-ambari-dev mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From "Sumit Mohanty (JIRA)" <j...@apache.org>
Subject [jira] [Resolved] (AMBARI-2582) Nagios webUI behaviour is strange after ambari-server reset
Date Mon, 08 Jul 2013 17:21:48 GMT

     [ https://issues.apache.org/jira/browse/AMBARI-2582?page=com.atlassian.jira.plugin.system.issuetabpanels:all-tabpanel
]

Sumit Mohanty resolved AMBARI-2582.
-----------------------------------

    Resolution: Fixed

committed to trunk.
                
> Nagios webUI behaviour is strange after ambari-server reset
> -----------------------------------------------------------
>
>                 Key: AMBARI-2582
>                 URL: https://issues.apache.org/jira/browse/AMBARI-2582
>             Project: Ambari
>          Issue Type: Bug
>          Components: agent
>    Affects Versions: 1.2.5
>            Reporter: Vitaly Brodetskyi
>            Assignee: Vitaly Brodetskyi
>             Fix For: 1.2.5
>
>         Attachments: AMBARI-2582.patch
>
>
> Steps to reproduce: 
> 1. Install hadoop 
> 2. perform
>       ambari-server stop
>       ambari-server reset
>       ambari-server start
> 3. install hadoop 
> Result: 
> Start All Services is successful, but Nagios state is depicted as red and Start button
available. All following "Start Nagios" operations are successful but don't change anything.

--
This message is automatically generated by JIRA.
If you think it was sent incorrectly, please contact your JIRA administrators
For more information on JIRA, see: http://www.atlassian.com/software/jira

Mime
View raw message