incubator-ambari-dev mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From Mahadev Konar <maha...@apache.org>
Subject Re: Heatmaps is not showing data even though ganglia is installed
Date Tue, 12 Mar 2013 07:06:26 GMT
Great. Thanks Subin.

This like these will be good to put in a troubleshooting doc. Would it
possible for you to add some docs around this at:

https://cwiki.apache.org/confluence/display/AMBARI/Troubleshooting+FAQ.

thanks
mahadev

On Mon, Mar 11, 2013 at 11:02 PM, Modeel, Subin <subin.modeel@hp.com> wrote:

>  Hi Mahadev****
>
> ** **
>
> This issue got fixed.****
>
> I was recreating the cluster .And every time is did that I was not
> stopping  the earlier installed ganglia service.****
>
> ** **
>
> ** **
>
> Thanks****
>
> Subin****
>
> ** **
>
> ** **
>
> On Sat, Mar 9, 2013 at 3:07 AM, Mahadev Konar <mahadev@hortonworks.com>
> wrote:****
>
> Hi Subin,
>  I cant see the attachments. Do you want to open a jira and attach it
> there?
>
> thanks
> mahadev****
>
> ** **
>
> ** **
>
> *From:* Modeel, Subin
> *Sent:* Friday, March 08, 2013 2:22 PM
> *To:* ambari-dev@incubator.apache.org
> *Subject:* Heatmaps is not showing data even though ganglia is installed**
> **
>
> ** **
>
> Hi,****
>
> ** **
>
> I am able to see metrics data ONLY for my ganglia collector node. Other
> nodes don’t show the metrics.****
>
> The installation of ganglia service went fine.****
>
> ** **
>
> IS there a way I can get this fixed?****
>
> ** **
>
> Thanks****
>
> Subin11****
>
> ** **
>
> ****
>
> ** **
>
> ** **
>
> ****
>
> ** **
>
> ****
>

Mime
  • Unnamed multipart/alternative (inline, None, 0 bytes)
View raw message