incubator-ambari-dev mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From "Mahadev konar (JIRA)" <j...@apache.org>
Subject [jira] [Updated] (AMBARI-1330) Cluster missing hosts after successful install and restart.
Date Fri, 01 Feb 2013 06:47:14 GMT

     [ https://issues.apache.org/jira/browse/AMBARI-1330?page=com.atlassian.jira.plugin.system.issuetabpanels:all-tabpanel
]

Mahadev konar updated AMBARI-1330:
----------------------------------

    Attachment: AMBARI-1330.patch

The patch fixes the issue. The problem was that I was loading all the services objects which
on initialization tend to call clusters.getHost() object leading to a recursive call. The
patch fixes it by making sure we dont init the services objects in the clusters constructor.
                
> Cluster missing hosts after successful install and restart.
> -----------------------------------------------------------
>
>                 Key: AMBARI-1330
>                 URL: https://issues.apache.org/jira/browse/AMBARI-1330
>             Project: Ambari
>          Issue Type: Bug
>    Affects Versions: 1.2.1
>            Reporter: Mahadev konar
>            Assignee: Mahadev konar
>            Priority: Blocker
>             Fix For: 1.2.1
>
>         Attachments: AMBARI-1330.patch
>
>
> Cluster missing hosts after successful install and restart. This bug got introduced due
to my patch in AMBARI-1301. 

--
This message is automatically generated by JIRA.
If you think it was sent incorrectly, please contact your JIRA administrators
For more information on JIRA, see: http://www.atlassian.com/software/jira

Mime
View raw message