incubator-ambari-dev mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From Yusaku Sako <yus...@hortonworks.com>
Subject Re: Ambari Web Build Error
Date Fri, 22 Feb 2013 08:58:40 GMT
Paulo,

Ah, you are having trouble with the Ember Handlebars precompiler.
Days after we created the 1.2.0 release tag, the plugin for Ember
Handlebars precompiler got updated.
Unfortunately, this broke Ambari Web.  Since then, we've moved on to use
another plugin that's in the official npm repository, so this sort of
breakage won't happen again.

Please apply the attached patch.  This will fix your package.json and
config.coffee on
http://svn.apache.org/repos/asf/incubator/ambari/tags/release-1.2.0/ambari-web
.
Then as Jaimin suggests below, run "npm update" followed by "brunch watch
--server".

Hope this helps.

Yusaku

On Thu, Feb 21, 2013 at 12:42 PM, Jaimin Jetly <jaimin@hortonworks.com>wrote:

> Hello Paul,
> Thanks for following up with more details.
>
> Can you checkout following files from master:
>
> 1) ambari-web/package.json
> 2) ambari-web/config.coffee
>
> *Then try*
> npm update
> brunch build
> brunch watch --server.
>
> Let me know if you were able to get through this issue or not.
>
> -Thanks
>  Jaimin
>
>
> On Thu, Feb 21, 2013 at 10:02 AM, Paulo Ricardo Paz Vital <
> pvital@linux.vnet.ibm.com> wrote:
>
> > Hello Yusaku,
> >
> > Just after I sent the email, I looked better to the console error and saw
> > one:
> >
> > TypeError: keyName.indexOf is not a function
> > http://localhost:3333/**javascripts/vendor.js<
> http://localhost:3333/javascripts/vendor.js>  Line: 2995
> >
> > This is line refers to line 1347 of the file ambari-web/vendor/scripts/**
> > ember-latest.js
> >
> > I did a comparison of public/javascripts/vendor.js from my build
> > environment with the same file of an installation using official
> community
> > RPMs (that is working) and looks like the file are equal.
> >
> > From console of Google Chrome I get the following:
> >
> > Uncaught TypeError: Object function (context, options) {
> >       options = options || {};
> >       return templateSpec.call(container, Handlebars, context,
> > options.helpers, options.partials, options.data);
> >     } has no method 'indexOf' vendor.js:2995
> > get vendor.js:2995
> > Ember.View.Ember.Object.**extend.templateForName vendor.js:13723
> > Ember.View.Ember.Object.**extend.template vendor.js:13674
> > ComputedPropertyPrototype.get vendor.js:4597
> > get vendor.js:3003
> > Ember.View.Ember.Object.**extend.render vendor.js:13996
> > Ember.View.Ember.Object.**extend.renderToBuffer vendor.js:14665
> > Ember.View.Ember.Object.**extend.createElement vendor.js:14462
> > Ember.View.states.preRender.**insertElement vendor.js:15350
> > Ember.View.Ember.Object.**extend.invokeForState vendor.js:14050
> > invoke vendor.js:5025
> > iter vendor.js:5072
> > RunLoop.flush vendor.js:5128
> > RunLoop.end vendor.js:5044
> > Ember.run.end vendor.js:5236
> > autorun vendor.js:5302
> >
> > With more information, I'm trying to debug again what's going on here!
> >
> > If you want to look at my ambari-web directory, it is at
> > http://www.vital.eng.br/files/**ambari/ambari-web.tar.gz<
> http://www.vital.eng.br/files/ambari/ambari-web.tar.gz>
> >
> > Regards,
> >
> >
> > On 02/20/2013 05:46 PM, Yusaku Sako wrote:
> >
> >> Hi Paulo, see my comments inline:
> >>
> >> On Wed, Feb 20, 2013 at 9:22 AM, Paulo Ricardo Paz Vital<
> >> pvital@linux.vnet.ibm.com>  wrote:
> >>
> >>  Hello Yusaku.
> >>>
> >>>
> >>> On 02/20/2013 02:11 AM, Yusaku Sako wrote:
> >>>
> >>>  Hi Paulo,
> >>>>
> >>>> Thanks for chiming in.
> >>>> The warning message after running "npm install" is normal and is not
> >>>> Windows-specific.
> >>>> When I said Windows specific, I was referring to the Maven build
> errors
> >>>> that Tanzir was running into.
> >>>>
> >>>> For troubleshooting your issue...
> >>>> When you run "brunch watch --server" from ambari-web directory, does
> it
> >>>> show something like the following in the console?
> >>>>
> >>>> # brunch watch --server
> >>>> 19 Feb 21:06:44 - info: application started on http://localhost:3333/
> >>>> 19 Feb 21:06:45 - info: compiled in 963ms
> >>>>
> >>>>
> >>>>  Yes, I get the same messages here. Sometimes with only one "info:
> >>> compiled" message, as you reported, other with two or three more
> >>> messages.
> >>>
> >>
> >>
> >> Ok, that should be fine.
> >>
> >>
> >>
> >>>
> >>>   Do you get the login form when you hit http://localhost:3333 from
> your
> >>>
> >>>> browser?
> >>>>
> >>>>
> >>>>  No, I can't see the login form, as showed in image [1]. The same
> >>> happens
> >>> when I build Ambari using Maven and install the RPMs.
> >>>
> >>
> >>
> >> Seems like the base layout public/index.html is loading, but the
> >> JavaScript
> >> is having issues.
> >> Do you see anything in Firefox Error Console? (Tools->Web
> Developer->Error
> >> Console.  Any errors shown in the Errors tab?)
> >> Also, can you try the following to recreate the node_modules directory
> >> content:
> >>
> >> cd ambari-web
> >> rm -rf node_modules
> >> npm install
> >>
> >> Do you see any errors in the output for any of the modules?
> >>
> >>
> >>
> >>>
> >>>   FYI, "brunch watch --server" is for testing Ambari Web (the web
> >>> frontend)
> >>>
> >>>> in isolation from Ambari Server.
> >>>> I just wanted to isolate where the problem is.
> >>>>
> >>>>
> >>>>  Yeah, after read the code and some design documents, I could check
> that
> >>> the ambari-server is working well, but the web frontend looks doesn't,
> >>> isolating the problem only on ambari-web.
> >>>
> >>> Looks like that Brunch is working, once I could create a new example
> >>> project in a different port and run the app, as show in [2].
> >>>
> >>>
> >>>   What OS/browser are you using?
> >>>
> >>>>
> >>>>
> >>> I checked out the Ambari-1.2.0 release from SVN in a x86_64 RHEL 6.3
> VM.
> >>> All the development requirements described in wiki are are OK.
> >>>
> >>>
> >> Ok. RHEL/CentOS 6.3 is what I use for testing/development as well.
> >>
> >> If you are still having issues, you can zip up and send me the content
> of
> >> the whole ambari-web directory.  I can take a look and see if I can spot
> >> anything obvious.
> >>
> >> Yusaku
> >>
> >>
> >>
> >>> I tried to execute brunch with the DEBUG variable set, but the messages
> >>> don't show any error or different message than expected.
> >>>
> >>> Any suggestion about it?
> >>>
> >>> Regards, Paulo.
> >>>
> >>> [1] http://www.vital.eng.br/****images/ambari/Screenshot-**<
> http://www.vital.eng.br/**images/ambari/Screenshot-**>
> >>> Ambari-Web_login_error.png<htt**p://www.vital.eng.br/images/**
> >>> ambari/Screenshot-Ambari-Web_**login_error.png<
> http://www.vital.eng.br/images/ambari/Screenshot-Ambari-Web_login_error.png
> >
> >>> >
> >>> [2] http://www.vital.eng.br/****images/ambari/Screenshot-**<
> http://www.vital.eng.br/**images/ambari/Screenshot-**>
> >>> Brunch_example.png<http://www.**vital.eng.br/images/ambari/**
> >>> Screenshot-Brunch_example.png<
> http://www.vital.eng.br/images/ambari/Screenshot-Brunch_example.png>
> >>> >
> >>>
> >>>
> >>>  Yusaku
> >>>>
> >>>>
> >>>> On Tue, Feb 19, 2013 at 5:17 AM, Paulo Ricardo Paz Vital<
> >>>> pvital@linux.vnet.ibm.com>   wrote:
> >>>>
> >>>>   Hello Yusaku,
> >>>>
> >>>>>
> >>>>> Not sure if this message is Windows specific only. I got the same
> >>>>> message
> >>>>> when running on a RHEL6.3:
> >>>>>
> >>>>> [root@rhel63 ambari-web]# npm install
> >>>>>
> >>>>> npm WARN package.json Ambari@1.0.0 No README.md file found!
> >>>>> [root@rhel63 ambari-web]#
> >>>>>
> >>>>> In addition, when I execute "brunch watch --server" in ambari-web
> >>>>> directory, or try to install the RPMs generated after execute the
> full
> >>>>> Maven command in [1], I can't see the login form on the server
> machine
> >>>>> -
> >>>>> I
> >>>>> got a blank screen only with the footnote presenting the Apache
> License
> >>>>> and
> >>>>> the Ambari Notice links.
> >>>>>
> >>>>> This happens when using IBM Java 6 SR 11 or Oracle Java 6 update
35,
> >>>>> with
> >>>>> NodeJS 0.8.20 (compiled) and brunch 1.4.4 and/or 1.5.3.
> >>>>>
> >>>>> [1] https://cwiki.apache.org/******confluence/display/AMBARI/**<
> https://cwiki.apache.org/****confluence/display/AMBARI/**>
> >>>>> <h**ttps://cwiki.apache.org/****confluence/display/AMBARI/**<
> https://cwiki.apache.org/**confluence/display/AMBARI/**>
> >>>>> >
> >>>>> Ambari+Development<https://**c**wiki.apache.org/confluence/**<
> http://cwiki.apache.org/confluence/**>
> >>>>> display/AMBARI/Ambari+****Development<https://cwiki.**
> >>>>> apache.org/confluence/display/**AMBARI/Ambari+Development<
> https://cwiki.apache.org/confluence/display/AMBARI/Ambari+Development>
> >>>>> >
> >>>>>
> >>>>>>
> >>>>>>
> >>>>>
> >>>>> Best regards, Paulo.
> >>>>>
> >>>>>
> >>>>> On 02/19/2013 04:40 AM, Yusaku Sako wrote:
> >>>>>
> >>>>>   Looks like you are using Windows.
> >>>>>
> >>>>>> This may be a Windows specific issue.
> >>>>>> Can you try editing ambari-web/pom.xml and try putting the full
path
> >>>>>> to
> >>>>>> the
> >>>>>> npm executable with the correct extension in the line:
> >>>>>>
> >>>>>> <exec dir="${basedir}" executable="npm" failonerror="false">
> >>>>>>
> >>>>>> Ambari has been tested to run on RHEL 5/6 and SLES 11.
> >>>>>> Not sure what it would take to make it work on Windows.
> >>>>>>
> >>>>>> Yusaku
> >>>>>>
> >>>>>> On Mon, Feb 18, 2013 at 11:47 AM, Tanzir Musabbir<
> >>>>>> tanzir@customercaresolutions.******com<tanzir@**customercareso**
> >>>>>> lutions.com <http://customercaresolutions.com><tanzir@**
> >>>>>> customercaresolutions.com <tanzir@customercaresolutions.com>>
> >>>>>>
> >>>>>>>
> >>>>>>>>
> >>>>>>    wrote:
> >>>>>>
> >>>>>>    Thanks a lot Yusaku&    Mahadev for your prompt reply.
I did
> >>>>>> install
> >>>>>> NodeJS
> >>>>>>
> >>>>>>
> >>>>>>> &    Brunch (following the instruction) and tested with
by typing
> >>>>>>> both
> >>>>>>> "npm"
> >>>>>>> and "brunch" in command prompt (to check whether they are
in the
> >>>>>>> path)
> >>>>>>> and
> >>>>>>> both worked fine.
> >>>>>>>
> >>>>>>> This is what I got when I ran the mentioned command:
> >>>>>>>
> >>>>>>>
> ------------------------------********------------------------**--**
> >>>>>>> --**--**
> >>>>>>> --------------
> >>>>>>> D:\workspace-ambari\trunk\********ambari-web>npm install
> >>>>>>>
> >>>>>>>
> >>>>>>> npm WARN package.json Ambari@1.0.0 No README.md file found!
> >>>>>>>
> ------------------------------********------------------------**--**
> >>>>>>> --**--**
> >>>>>>>
> >>>>>>>
> >>>>>>> --------------
> >>>>>>>
> >>>>>>> But got that error when I ran the maven build. Any idea
what I'm
> >>>>>>> doing
> >>>>>>> wrong here?
> >>>>>>>
> >>>>>>>
> >>>>>>> Thanks in advance. Highly appreciate your time.
> >>>>>>>
> >>>>>>>
> >>>>>>>
> >>>>>>> - Tanzir
> >>>>>>>
> >>>>>>>
> >>>>>>>
> >>>>>>>
> >>>>>>>
> >>>>>>> On 2/18/2013 12:58 PM, Yusaku Sako wrote:
> >>>>>>>
> >>>>>>>    Hi Tanzir,
> >>>>>>>
> >>>>>>>
> >>>>>>>> It looks like the Maven output is saying it cannot find
the "npm"
> >>>>>>>> command.
> >>>>>>>> The "npm" command needs to be in PATH such that you
can run it
> from
> >>>>>>>> the
> >>>>>>>> "ambari-web" directory without specifying the full path.
> >>>>>>>>
> >>>>>>>> To verify:
> >>>>>>>> # cd trunk/ambari-web
> >>>>>>>> # npm install
> >>>>>>>> This should download node packages and store them in
> >>>>>>>> "ambari-web/node_modules".
> >>>>>>>>
> >>>>>>>> Hope this helps.
> >>>>>>>>
> >>>>>>>> Yusaku
> >>>>>>>>
> >>>>>>>> On Mon, Feb 18, 2013 at 9:09 AM, Tanzir Musabbir<
> >>>>>>>> tanzir@customercaresolutions.********com<tanzir@****
> >>>>>>>> customercareso**
> >>>>>>>> lutions.com<http://**customercaresolutions.com<
> http://customercaresolutions.com>
> >>>>>>>> ><**tanzir@**
> >>>>>>>> customercaresolutions.com<tanz**ir@customercaresolutions.com<
> tanzir@customercaresolutions.com>
> >>>>>>>> >>
> >>>>>>>>
> >>>>>>>>
> >>>>>>>>>    wrote:
> >>>>>>>>>>
> >>>>>>>>>
> >>>>>>>>     Hello Everyone,
> >>>>>>>>
> >>>>>>>>   I'm very new to Ambari. I just downloaded the source
from the
> SVN
> >>>>>>>> and
> >>>>>>>>
> >>>>>>>>> when
> >>>>>>>>> I tried a maven build I got the following errors:
> >>>>>>>>>
> >>>>>>>>>
> >>>>>>>>> [INFO] ------------------------------****
> >>>>>>>>> ******------------------------****--*
> >>>>>>>>>
> >>>>>>>>> *--**
> >>>>>>>>>
> >>>>>>>>> --**
> >>>>>>>>>
> >>>>>>>>> ------------
> >>>>>>>>> [INFO] Reactor Summary:
> >>>>>>>>> [INFO]
> >>>>>>>>> [INFO] Ambari Main ..............................**
> >>>>>>>>> ********.........
> >>>>>>>>>
> >>>>>>>>> SUCCESS
> >>>>>>>>>
> >>>>>>>>>
> >>>>>>>>> [3.669s]
> >>>>>>>>> [INFO] Apache Ambari Project POM .........................
> SUCCESS
> >>>>>>>>> [0.028s]
> >>>>>>>>> [INFO] Ambari Web ..............................**
> >>>>>>>>> ********..........
> >>>>>>>>> FAILURE
> >>>>>>>>> [1.895s]
> >>>>>>>>> [INFO] Ambari Server ..............................**
> >>>>>>>>> ********.......
> >>>>>>>>> SKIPPED
> >>>>>>>>> [INFO] Ambari Agent ..............................**
> >>>>>>>>> ********........
> >>>>>>>>> SKIPPED
> >>>>>>>>> [INFO] ------------------------------****
> >>>>>>>>> ******------------------------****--*
> >>>>>>>>>
> >>>>>>>>> *--**
> >>>>>>>>>
> >>>>>>>>> --**
> >>>>>>>>> ------------
> >>>>>>>>> [INFO] BUILD FAILURE
> >>>>>>>>> [INFO] ------------------------------****
> >>>>>>>>> ******------------------------****--*
> >>>>>>>>>
> >>>>>>>>> *--**
> >>>>>>>>>
> >>>>>>>>> --**
> >>>>>>>>>
> >>>>>>>>> ------------
> >>>>>>>>> [INFO] Total time: 6.950s
> >>>>>>>>> [INFO] Finished at: Mon Feb 18 11:00:14 CST 2013
> >>>>>>>>> [INFO] Final Memory: 4M/9M
> >>>>>>>>> [INFO] ------------------------------****
> >>>>>>>>> ******------------------------****--*
> >>>>>>>>>
> >>>>>>>>> *--**
> >>>>>>>>> --**
> >>>>>>>>> ------------
> >>>>>>>>> [ERROR] Failed to execute goal org.apache.maven.plugins:****
> >>>>>>>>>
> >>>>>>>>> maven-antrun-plugin:1.7:run
> >>>>>>>>>
> >>>>>>>>> (compile) on project ambari-web: An Ant BuildException
has
> occured:
> >>>>>>>>> Execute
> >>>>>>>>> failed: java.io.IOException: Cannot run program
"npm" (in
> directory
> >>>>>>>>> "D:\workspace-ambari\trunk\**********ambari-web"):
CreateProcess
> >>>>>>>>> error=2,
> >>>>>>>>>
> >>>>>>>>> The
> >>>>>>>>>
> >>>>>>>>>
> >>>>>>>>> system cannot find the file specified
> >>>>>>>>> [ERROR] around Ant part ...<exec dir="D:\workspace-ambari\****
> >>>>>>>>>
> >>>>>>>>> trunk\ambari-web"
> >>>>>>>>>
> >>>>>>>>> executable="npm" failonerror="false">... @ 4:89
in
> >>>>>>>>> D:\workspace-ambari\trunk\**********ambari-web\target\antrun\****
> >>>>>>>>>
> >>>>>>>>>
> >>>>>>>>>
> >>>>>>>>> build-ambari-web-compile.xml
> >>>>>>>>> [ERROR] ->    [Help 1]
> >>>>>>>>> [ERROR]
> >>>>>>>>> [ERROR]
> >>>>>>>>> [ERROR] To see the full stack trace of the errors,
re-run Maven
> >>>>>>>>> with
> >>>>>>>>> the
> >>>>>>>>> -e switch.
> >>>>>>>>> [ERROR] Re-run Maven using the -X switch to enable
full debug
> >>>>>>>>> logging.
> >>>>>>>>> [ERROR]
> >>>>>>>>> [ERROR] For more information about the errors and
possible
> >>>>>>>>> solutions,
> >>>>>>>>> please read the following articles:
> >>>>>>>>> [ERROR] [Help 1] http://cwiki.apache.org/******
> >>>>>>>>> confluence/display/MAVEN/**<**ht**tp://cwiki.apache.org/********
> <http://cwiki.apache.org/******>
> >>>>>>>>> confluence/display/MAVEN/**<ht**tp://cwiki.apache.org/******
> >>>>>>>>> confluence/display/MAVEN/**<
> http://cwiki.apache.org/****confluence/display/MAVEN/**>
> >>>>>>>>> >
> >>>>>>>>>
> >>>>>>>>>>
> >>>>>>>>>>  <ht**tp://cwiki.apache.org/********confluence/display/MAVEN/**
> <http://cwiki.apache.org/******confluence/display/MAVEN/**>
> >>>>>>>>> **<http://cwiki.apache.org/******confluence/display/MAVEN/**<
> http://cwiki.apache.org/****confluence/display/MAVEN/**>
> >>>>>>>>> >
> >>>>>>>>> <h**ttp://cwiki.apache.org/******confluence/display/MAVEN/**<
> http://cwiki.apache.org/****confluence/display/MAVEN/**>
> >>>>>>>>> <h**ttp://cwiki.apache.org/****confluence/display/MAVEN/**<
> http://cwiki.apache.org/**confluence/display/MAVEN/**>
> >>>>>>>>> >
> >>>>>>>>>
> >>>>>>>>>>
> >>>>>>>>>>
> >>>>>>>>>
> >>>>>>>>>>   MojoExecutionException<http://********cwiki.apache.org/**
> >>>>>>>>>>
> >>>>>>>>> confluence/****<http://cwiki.**apache.org/confluence/****<
> http://cwiki.apache.org/confluence/****>
> >>>>>>>>> ><
> >>>>>>>>> http://cwiki.**apache.org/**confluence/**<
> http://apache.org/confluence/**>
> >>>>>>>>> <http://cwiki.**apache.org/confluence/**<
> http://cwiki.apache.org/confluence/**>
> >>>>>>>>> >
> >>>>>>>>>
> >>>>>>>>>>
> >>>>>>>>>>  display/MAVEN/********MojoExecutionException<http://******
> >>>>>>>>>
> >>>>>>>>> cwiki.apache.org/confluence/******display/MAVEN/****<
> http://cwiki.apache.org/confluence/****display/MAVEN/****>
> >>>>>>>>> MojoExecutionException<http://**cwiki.apache.org/confluence/****
> >>>>>>>>> display/MAVEN/****MojoExecutionException<
> http://cwiki.apache.org/confluence/**display/MAVEN/**MojoExecutionException
> >
> >>>>>>>>> >
> >>>>>>>>> <http://**cwiki.apache.org/**confluence/**display/MAVEN/**<
> http://cwiki.apache.org/confluence/**display/MAVEN/**>
> >>>>>>>>> MojoExecutionException<http://**cwiki.apache.org/confluence/**
> >>>>>>>>> display/MAVEN/**MojoExecutionException<
> http://cwiki.apache.org/confluence/display/MAVEN/MojoExecutionException>
> >>>>>>>>> >
> >>>>>>>>>
> >>>>>>>>>>
> >>>>>>>>>>
> >>>>>>>>>
> >>>>>>>>>>
> >>>>>>>>>>
> >>>>>>>>>
> >>>>>>>>>    [ERROR]
> >>>>>>>>>>
> >>>>>>>>> [ERROR] After correcting the problems, you can resume
the build
> >>>>>>>>> with
> >>>>>>>>> the
> >>>>>>>>> command
> >>>>>>>>> [ERROR]   mvn<goals>    -rf :ambari-web
> >>>>>>>>> ------------------------------**********----------------------**
> >>>>>>>>> --**
> >>>>>>>>> --**--**
> >>>>>>>>>
> >>>>>>>>>
> >>>>>>>>> --**---------
> >>>>>>>>>
> >>>>>>>>>
> >>>>>>>>> Any idea whats going on here? I followed all the
instructions
> >>>>>>>>> written
> >>>>>>>>> in
> >>>>>>>>>
> https://cwiki.apache.org/**********confluence/display/AMBARI/****<
> https://cwiki.apache.org/********confluence/display/AMBARI/**>
> >>>>>>>>> <https://cwiki.apache.org/********confluence/display/AMBARI/****
> <https://cwiki.apache.org/******confluence/display/AMBARI/**>
> >>>>>>>>> >
> >>>>>>>>> <**
> https://cwiki.apache.org/********confluence/display/AMBARI/****<
> https://cwiki.apache.org/******confluence/display/AMBARI/**>
> >>>>>>>>> <https://cwiki.apache.org/******confluence/display/AMBARI/**<
> https://cwiki.apache.org/****confluence/display/AMBARI/**>
> >>>>>>>>> **>
> >>>>>>>>>
> >>>>>>>>>>
> >>>>>>>>>>  <h**ttps://
> cwiki.apache.org/********confluence/display/AMBARI/**
> >>>>>>>>> ** <http://cwiki.apache.org/******confluence/display/AMBARI/**><
> >>>>>>>>> http://cwiki.apache.org/******confluence/display/AMBARI/**<
> http://cwiki.apache.org/****confluence/display/AMBARI/**>
> >>>>>>>>> >
> >>>>>>>>> **<https://cwiki.apache.org/******confluence/display/AMBARI/**<
> https://cwiki.apache.org/****confluence/display/AMBARI/**>
> >>>>>>>>> **<https://cwiki.apache.org/****confluence/display/AMBARI/**<
> https://cwiki.apache.org/**confluence/display/AMBARI/**>
> >>>>>>>>> >
> >>>>>>>>>
> >>>>>>>>>>
> >>>>>>>>>>
> >>>>>>>>>
> >>>>>>>>>>   Coding+Guidelines+for+Ambari<******h**ttps://
> cwiki.apache.org/*
> >>>>>>>>>> *** <http://cwiki.apache.org/**>
> >>>>>>>>>>
> >>>>>>>>> confluence/display/AMBARI/********Coding+Guidelines+for+**
> >>>>>>>>> Ambari<**h**
> >>>>>>>>>
> >>>>>>>>> ttps://cwiki.apache.org/******confluence/display/AMBARI/**<
> http://cwiki.apache.org/****confluence/display/AMBARI/**>
> >>>>>>>>> <h**ttp://cwiki.apache.org/****confluence/display/AMBARI/**<
> http://cwiki.apache.org/**confluence/display/AMBARI/**>
> >>>>>>>>> >
> >>>>>>>>> Coding+Guidelines+for+Ambari<**h**ttps://cwiki.apache.org/**
> >>>>>>>>> confluence/display/AMBARI/****Coding+Guidelines+for+Ambari<h**
> >>>>>>>>> ttps://cwiki.apache.org/**confluence/display/AMBARI/**
> >>>>>>>>> Coding+Guidelines+for+Ambari<
> https://cwiki.apache.org/confluence/display/AMBARI/Coding+Guidelines+for+Ambari
> >
> >>>>>>>>> >
> >>>>>>>>>
> >>>>>>>>>>
> >>>>>>>>>>
> >>>>>>>>>
> >>>>>>>>>>
> >>>>>>>>>>    **and have installed NodeJS and brunch. But
still facing the
> >>>>>>>>> above
> >>>>>>>>>
> >>>>>>>>>>
> >>>>>>>>>>   error.
> >>>>>>>>>>
> >>>>>>>>>
> >>>>>>>>>
> >>>>>>>>>
> >>>>>>>>> Any information will be highly appreciated.
> >>>>>>>>>
> >>>>>>>>>
> >>>>>>>>>
> >>>>>>>>> Thanks in advance.
> >>>>>>>>> Tanzir
> >>>>>>>>>
> >>>>>>>>>
> >>>>>>>>>
> >>>>>>>>>
> >>>>>>>>>
> >>>>>>>>>
> >>>>>>>
> >>>>>>  --
> >>>>> Paulo Ricardo Paz Vital, Staff Software Engineer
> >>>>> Linux Technology Center, IBM Systems&   Technology Group
> >>>>> ------------------------------******-------------------------
> >>>>>
> >>>>> IBM
> >>>>> Rodovia SP101, km9 - ZIP: 13186-900
> >>>>> Hortolândia, SP - Brazil
> >>>>> Phone: +55-19-2132-2336
> >>>>> e-mail: pvital@linux.vnet.ibm.com
> >>>>> http://www.ibm.com/linux/ltc
> >>>>>
> >>>>>
> >>>>>
> >>>>>
> >>>>
> >>> --
> >>> Paulo Ricardo Paz Vital, Staff Software Engineer
> >>> Linux Technology Center, IBM Systems&  Technology Group
> >>>
> >>> ------------------------------****-------------------------
> >>> IBM
> >>> Rodovia SP101, km9 - ZIP: 13186-900
> >>> Hortolândia, SP - Brazil
> >>> Phone: +55-19-2132-2336
> >>> e-mail: pvital@linux.vnet.ibm.com
> >>> http://www.ibm.com/linux/ltc
> >>>
> >>>
> >>>
> >>
> >
> > --
> > Paulo Ricardo Paz Vital, Staff Software Engineer
> > Linux Technology Center, IBM Systems & Technology Group
> > ------------------------------**-------------------------
> >
> > IBM
> > Rodovia SP101, km9 - ZIP: 13186-900
> > Hortolândia, SP - Brazil
> > Phone: +55-19-2132-2336
> > e-mail: pvital@linux.vnet.ibm.com
> > http://www.ibm.com/linux/ltc
> >
> >
>
>
>
> -Thanks
>  Jaimin
>

Mime
  • Unnamed multipart/mixed (inline, None, 0 bytes)
View raw message