incubator-ambari-dev mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From "Yusaku Sako (JIRA)" <j...@apache.org>
Subject [jira] [Commented] (AMBARI-692) Monitoring Dashboard is not showing Nagios alerts on RHEL 6.3
Date Thu, 30 Aug 2012 22:19:07 GMT

    [ https://issues.apache.org/jira/browse/AMBARI-692?page=com.atlassian.jira.plugin.system.issuetabpanels:comment-tabpanel&focusedCommentId=13445353#comment-13445353
] 

Yusaku Sako commented on AMBARI-692:
------------------------------------

The problem occurred on a single-node "cluster" install.  Upon further inspection, Nagios
service was not running and that is why Monitoring Dashboard was not showing the alerts.
The deployment progress popup showed all green, including Nagios.

I tried installing a single-node cluster again on RHEL 6.3 and it worked fine this time.


                
> Monitoring Dashboard is not showing Nagios alerts on RHEL 6.3
> -------------------------------------------------------------
>
>                 Key: AMBARI-692
>                 URL: https://issues.apache.org/jira/browse/AMBARI-692
>             Project: Ambari
>          Issue Type: Bug
>    Affects Versions: 0.9.0
>            Reporter: Yusaku Sako
>         Attachments: Screen Shot 2012-08-30 at 1.39.42 PM.png
>
>


--
This message is automatically generated by JIRA.
If you think it was sent incorrectly, please contact your JIRA administrators
For more information on JIRA, see: http://www.atlassian.com/software/jira

Mime
View raw message