incubator-ambari-dev mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From "Vinod Kumar Vavilapalli (JIRA)" <j...@apache.org>
Subject [jira] [Updated] (AMBARI-251) Oozie link is not displayed even when Oozie is installed
Date Wed, 04 Jul 2012 21:51:11 GMT

     [ https://issues.apache.org/jira/browse/AMBARI-251?page=com.atlassian.jira.plugin.system.issuetabpanels:all-tabpanel
]

Vinod Kumar Vavilapalli updated AMBARI-251:
-------------------------------------------

    Fix Version/s:     (was: ambari-186)
                   0.9.0
    
> Oozie link is not displayed even when Oozie is installed
> --------------------------------------------------------
>
>                 Key: AMBARI-251
>                 URL: https://issues.apache.org/jira/browse/AMBARI-251
>             Project: Ambari
>          Issue Type: Bug
>    Affects Versions: ambari-186
>            Reporter: vitthal (Suhas) Gogate
>            Assignee: vitthal (Suhas) Gogate
>             Fix For: 0.9.0
>
>         Attachments: AMBARI-251.patch
>
>
> This bug addresses two issues,
> 1. Dashboard json configration file uses wrong host name alias to check if oozie and
templeton is installed. Same alias was used to construct the oozie url. Configuration file
is fixed to use right hostname alias for both oozie and templeton.
> 2. When Oozie is not installed, the oozie link button is momentarily displayed and then
goes away.. Although it is correct it may create confusion for users.. so it is fixed not
to show the oozie button if it is not installed.

--
This message is automatically generated by JIRA.
If you think it was sent incorrectly, please contact your JIRA administrators: https://issues.apache.org/jira/secure/ContactAdministrators!default.jspa
For more information on JIRA, see: http://www.atlassian.com/software/jira

        

Mime
View raw message