incubator-ambari-dev mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From "vitthal (Suhas) Gogate (JIRA)" <j...@apache.org>
Subject [jira] [Created] (AMBARI-251) Oozie link is not displayed even when Oozie is installed
Date Tue, 15 May 2012 20:09:07 GMT
vitthal (Suhas) Gogate created AMBARI-251:
---------------------------------------------

             Summary: Oozie link is not displayed even when Oozie is installed
                 Key: AMBARI-251
                 URL: https://issues.apache.org/jira/browse/AMBARI-251
             Project: Ambari
          Issue Type: Bug
    Affects Versions: ambari-186
            Reporter: vitthal (Suhas) Gogate
             Fix For: ambari-186


This bug addresses two issues,

1. Dashboard json configration file uses wrong host name alias to check if oozie and templeton
is installed. Same alias was used to construct the oozie url. Configuration file is fixed
to use right hostname alias for both oozie and templeton.

2. When Oozie is not installed, the oozie link button is momentarily displayed and then goes
away.. Although it is correct it may create confusion for users.. so it is fixed not to show
the oozie button if it is not installed.


--
This message is automatically generated by JIRA.
If you think it was sent incorrectly, please contact your JIRA administrators: https://issues.apache.org/jira/secure/ContactAdministrators!default.jspa
For more information on JIRA, see: http://www.atlassian.com/software/jira

        

Mime
View raw message