incubator-allura-dev mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From "mrt" <tuins...@users.sf.net>
Subject [allura:tickets] #7028 severely stunted landing page html after vagrant install
Date Tue, 07 Jan 2014 02:52:12 GMT
Thanks, Dave, that was it. I finally got the page after clearing the cache in Chromium, but
neither clearing the cache nor private browsing worked in IceWeasel/Firefox. 

This should probably be documented in the "Install and Run Allura - Vagrant" page, at the
end of the "Connect to the VM and start Allura" section. Perhaps "If you see a page that looks
like it's lacking CSS formatting, try clearing your browser cache and reloading the page,
or using a different browser (more information on this problem here)." ... with the last word
linked to the bug you cite. Not knowing this cost me about a day.

I wonder if the race condition gets triggered by the low latency when hosting Allura in a
VM on a local machine. Perhaps artificially inducing some latency somewhere might be a (grotesque
but useful) workaround.



---

** [tickets:#7028] severely stunted landing page html after vagrant install**

**Status:** open
**Created:** Mon Jan 06, 2014 11:06 PM UTC by mrt
**Last Updated:** Mon Jan 06, 2014 11:31 PM UTC
**Owner:** nobody

Followed the instructions on "Install and Run Allura - Vagrant" page. All steps appeared to
work, and I was able to connect to localhost:8080, but what was there was extremely incomplete.
See attached "All Neighborhoods.html" ... that's all there was.


---

Sent from sourceforge.net because allura-dev@incubator.apache.org is subscribed to https://sourceforge.net/p/allura/tickets/

To unsubscribe from further messages, a project admin can change settings at https://sourceforge.net/p/allura/admin/tickets/options.
 Or, if this is a mailing list, you can unsubscribe from the mailing list.
Mime
  • Unnamed multipart/related (inline, None, 0 bytes)
View raw message