incubator-agila-user mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From tngu...@symcor.com
Subject Re: get back the response message
Date Mon, 06 Feb 2006 01:55:42 GMT

Hey, this my problem, the array type in Axis.

In the webservice, have a method which has array object.  Using Axis to
deploy the service, we have array type in the wsdl:
 <complexType name="SearchResultSummary">
    <sequence>
     <element name="amount" type="xsd:double"/>
     <element name="SLA" nillable="true" type="xsd:string"/>
     <element name="exceptionDate" type="xsd:long"/>
     <element name="reasonCode" nillable="true" type="xsd:string"/>
     <element name="transitID" nillable="true" type="xsd:string"/>
     <element name="fi" nillable="true" type="xsd:string"/>
     <element name="account" nillable="true" type="xsd:string"/>
     <element name="mailTransit" nillable="true" type="xsd:string"/>
     <element name="sequence" nillable="true" type="xsd:string"/>
     <element name="completionDate" type="xsd:long"/>
    </sequence>
   </complexType>
  </schema>
  <schema xmlns="http://www.w3.org/2001/XMLSchema"
targetNamespace="http://ws.wir.symcor.com">
   <import namespace="http://schemas.xmlsoap.org/soap/encoding/"/>
   <complexType name="ArrayOf_tns2_SearchResultSummary">
    <complexContent>
     <restriction base="soapenc:Array">
      <attribute ref="soapenc:arrayType"
wsdl:arrayType="tns2:SearchResultSummary[]"/>
     </restriction>
    </complexContent>
   </complexType>
  </schema>

So, I use the Axis tcpmonitor, I can see they construct a request like
this:
<?xml version="1.0" encoding="UTF-8"?>
<soapenv:Envelope xmlns:soapenv="http://schemas.xmlsoap.org/soap/envelope/"
xmlns:xsd="http://www.w3.org/2001/XMLSchema"
xmlns:xsi="http://www.w3.org/2001/XMLSchema-instance">
 <soapenv:Body>
  <ns1:processExceptionItems
soapenv:encodingStyle="http://schemas.xmlsoap.org/soap/encoding/"
xmlns:ns1="http://ws.wir.symcor.com">
   <summaryArray href="#id0"/>
  </ns1:processExceptionItems>
  <multiRef id="id0" soapenc:root="0"
soapenv:encodingStyle="http://schemas.xmlsoap.org/soap/encoding/"
xsi:type="ns2:SearchResultSummaryArray"
xmlns:soapenc="http://schemas.xmlsoap.org/soap/encoding/"
xmlns:ns2="http://summary.value.biz.wir.symcor.com">
   <searchResultSummaries xsi:type="soapenc:Array"
soapenc:arrayType="ns2:SearchResultSummary[1]">
    <item href="#id1"/>
   </searchResultSummaries>
  </multiRef>
  <multiRef id="id1" soapenc:root="0"
soapenv:encodingStyle="http://schemas.xmlsoap.org/soap/encoding/"
xsi:type="ns3:SearchResultSummary"
xmlns:ns3="http://summary.value.biz.wir.symcor.com"
xmlns:soapenc="http://schemas.xmlsoap.org/soap/encoding/">
   <SLA xsi:type="xsd:string" xsi:nil="true"/>
   <account xsi:type="xsd:string">0001020023</account>
   <amount xsi:type="xsd:double">400.0</amount>
   <completionDate xsi:type="xsd:long">0</completionDate>
   <exceptionDate xsi:type="xsd:long">1106283600000</exceptionDate>
   <fi xsi:type="xsd:string">003</fi>
   <mailTransit xsi:type="xsd:string">00002</mailTransit>
   <reasonCode xsi:type="xsd:string">NSF</reasonCode>
   <sequence xsi:type="xsd:string">0500026290</sequence>
   <transitID xsi:type="xsd:string">00002</transitID>
  </multiRef>
 </soapenv:Body>
</soapenv:Envelope>

The problem is how do we construct the Envelope with the multiRef type to
send to AgilaEngine to invoke this webservice???

Please helps,

Thanks
Tu




                                                                           
             Davide Ling                                                   
             <lingda@libero.it                                             
             >                                                          To 
                                       agila-user@incubator.apache.org     
             02/05/2006 03:45                                           cc 
             PM                                                            
                                                                   Subject 
                                       Re: get back the response message   
             Please respond to                                             
             agila-user@incuba                                             
              tor.apache.org                                               
                                                                           
                                                                           
                                                                           




On Sunday 05 February 2006 21:17, tnguyen@symcor.com wrote:
> Davide,  thanks a lots.  It was class not  found (the xalan lib) and I
got
> it work.  Thanks.

I'm happy for You.

Bye

--
Davide Ling
Sito Personale - http://davideling.altervista.org
Key fingerprint = 284A 0FB9 F9F6 763C D429  E02B AA5D 483A 7E45 D2A6



Mime
View raw message