incubator-adffaces-user mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From "Matthias Wessendorf" <mat...@apache.org>
Subject Re: Problem with usesUpload attribute in form and encoding
Date Tue, 19 Dec 2006 14:59:52 GMT
the "Weßendorf, Köln" was *rerendered* in the textinput field

-M

On 12/19/06, Kunze, Anton <a.kunze@s2neueinformatik.de> wrote:
> Hello Matthias,
>
> encoding problems are only in textfields or textarea form components. Simple html output
text is correct.
>
> Best regards
>
> --
>
> Anton Kunze
> Entwicklung
>
> a.kunze@s2neueinformatik.de
> T: +49.40.80 81 69-630
> F: +49.40.80 81 69-808
>
> SinnerSchrader Neue Informatik
> >> Software. Design. Interfaces.
> http://www.s2neueinformatik.de/
>
>
> -----Original Message-----
> From: mwessendorf@gmail.com [mailto:mwessendorf@gmail.com] On Behalf Of Matthias Wessendorf
> Sent: Tuesday, December 19, 2006 3:19 PM
> To: adffaces-user@incubator.apache.org
> Subject: Re: Problem with usesUpload attribute in form and encoding
>
> btw I wasn't able to reproduce
>
> "Uploaded file weßendorf.txt"
> also Weßendorf, Köln was successfully displayed in the view
>
> (Facelts, MyFaces 1.1.4 and Trinidad nightly)
>
> -M
>
> On 12/19/06, Matthias Wessendorf <matzew@apache.org> wrote:
> > Hello anton,
> >
> > are you using a filter in front of the faces servlet that queries the
> > http parameter map ?
> >
> > In MyFaces the *FacesContextFactory* calls the setCharEncoding on the
> > underlying request object. Doing a query before JSF (MyFaces) calls
> > setCharEncoding will disable the this call.
> >
> > When using RI and Faclets this is not working:
> > https://facelets.dev.java.net/issues/show_bug.cgi?id=190
> >
> > HTH,
> > Matthias
> >
> > On 12/19/06, Kunze, Anton <a.kunze@s2neueinformatik.de> wrote:
> > > Hello,
> > >
> > > I have a problem with encoding of german special characters after
> > > submitting a trinidad form with attribute usesUpload="true". My Trinidad
> > > form (myfaces, facelets, UTF-8) with several textfields and an inputFile
> > > shows all characters correct. After a submit, all german special
> > > characters in textfields are incorrect. If I set usesUpload to false
> > > everything looks fine. What can I do?
> > >
> > > Best regards
> > >
> >
> >
> > --
> > Matthias Wessendorf
> > http://tinyurl.com/fmywh
> >
> > further stuff:
> > blog: http://jroller.com/page/mwessendorf
> > mail: mwessendorf-at-gmail-dot-com
> >
>
>
> --
> Matthias Wessendorf
> http://tinyurl.com/fmywh
>
> further stuff:
> blog: http://jroller.com/page/mwessendorf
> mail: mwessendorf-at-gmail-dot-com
>


-- 
Matthias Wessendorf
http://tinyurl.com/fmywh

further stuff:
blog: http://jroller.com/page/mwessendorf
mail: mwessendorf-at-gmail-dot-com

Mime
View raw message